Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualizowanie minecrafta (premium)

mcafee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam dzis kupilem premium , gdy odpalam gre zrobil sie folder itd itd wiec wszystko git ale gdy wgrywam optifine i minimapke wszystko sie usuwa i znow jest tak jak bylo w pierwotnym stanie jak wylaczyc automatyczne sciaganie plikow gry przy starcie?

Opublikowano

Wydaje mi się, że Twój problem nie polega na "automatycznym ściąganiu plików przy starcie gry", ponieważ Minecraft zawsze przy uruchomieniu sprawdza pliki i aktualizacje. Jedyne co tutaj może być przyczyną, to to że źle wgrałeś mody. Sprawdź, czy wszystko jest ok, ewentualnie skorzystaj z jakiegoś poradnika na YouTube.

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

A tak btw. z tego co mi wiadomo minimapka ( Rei's Minimap ) jest w pełni kompatybilna z 1.7.x dlatego radzę Ci spróbować zainstalować najpierw samego OptiFina i zobaczyć, czy działa Minecraft. Nie zapomnij usunąć META-INF z xxx.jar

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Przy pierwszym uruchomianiu Minecrafta aktualizuje on pliki gry, klikając PLAY Minecraft ściąga wybraną wersje gry np. 1.6.2, a nawet 1.7.8 ( zależy jaką wybierzesz w ustawieniach ). Jeżeli instalujesz OptiFina z instalatora automatycznie on tworzy nową wersję ( folder gry ), w którym zarówno są pliki dotyczące wersji gry i mod OptiFine. Jeżeli chcesz mogę Ci wgrać tego moda i udostępnić cały folder .minecraft. Powiedz mi tylko jaką wersję chcesz Minecraft'a i jakiego OptiFina.

2cf6pe0.jpg

Opublikowano

to w takim razie prosilbym cie o folder .minecraft 1.z wgranym optifine + rei minimap 2. z huzuni WERSJA 1.7.2 

optifine ultra hd jesli o to chodzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...