Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które artylerie wybrać?

Tamuzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dylemat ktura linie dzial samobierznych wybrac Prosil bym o podanie Plusow i minusow :P

Zgory Dzieki :)

Opublikowano

Opisać całe linie, czy tylko Xt?

Xt -

Ruskie - Celne, dmg poniżej średniej (około 1700 jeśli dobrze pamiętam), nie wielki splash, bardzo dobra mobilność

Francja - Celne, najgorszy dmg, magazynek 3/4 strzały (zapomniałem ile dokładnie), brak splasha, Bardzo dobra mobilność i chyba najlepsze camo z art tego tieru.

Niemcy - Przeciętna celność, dobry dmg, przeciętny splash, słaba mobilność, brak camo

USA - Tragiczna celność, najlepszy dmg, najlepszy splash, słaba mobilność, brak camo

Brytole - Teoretycznie najgorsza celność, lecz w praktyce całkiem dobra, bardzo dobry dmg i splash, słaba mobilność, brak camo i najlepszy pancerz z artylerii.

Opublikowano

Ogólnie wszystkimi równie przyjemnie. Każda arta jest godna uwagi, każda ma swoje zalety i wady. Z tego co mi wiadomo, najbardziej pożądaną na CW itp. jest brytyjska, ze względu na to, że to najlepsza arta to miasta, a i na otwartym terenie radzi sobie dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...