Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Poradnik dotyczący Limited Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym aby ktoś z was podał mi poradnik do tego pluginu: Limited Creative.

Chodzi o to jak mam plotme i zwykły świat, czyli na zwykłym świecie ludzie mają /gm 0 a jak idą na plotme automatycznie zmienia im się na /gm 1 (O to mi chodziło) ale jak już wychodzą z plotme ( czyli z creative ) idą na zwykły /spawn (normal world) zmienia się automatycznie na /gm 0 (też o to chodzi) ale przejdźmy do sedna. Jak biorą przedmioty z creativa, idą na normalny świat to te itemy im nie znikają ani nic. Chciałbym aby to byłby jakiś plugin lub poradnik aby na plotme był inny ekwipunek a na world (dwa inne światy) oddzielny. Czyli nie brali z creativa itemów. Proszę o coś skonfigurowanego już lub spolszczonego jeśli nie to wystarczy zwykły plugin lub poradnik ale polski !  :) z góry dziękuje i pozdrawiam. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Multiverse Inventories . Automatycznie gdy osoba wejdzie na inny świat otwiera mu sie inny ekwipunek i nic nie bd mógł ,, przemycić " na inny  świat.

wiesz co ? Wbij w ten link : www.youtube.com/user/MrDjCitrox/videos  daj suba i roześlij znajomym ;_0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...