Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Altros2 bojowy navi?

xNone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może po prostu wpisał komendę na chacie ? Komendą też da się pokazywać itemy, a nie jestem pewien czy to jest tam zablokowane ;p

+możesz ustawić w nim co chcesz jeśli potrafisz.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@Temperaturek 

To było oczywiste, że po zabawie w CE pojawią się takie tematy :D

Swoją drogą pierwsza myśl po zobaczeniu screena: "Ciekawe ile osób będzie myśleć że to graficzna obróbka a nie CE" ;_:

Opublikowano

Hmm szkoda tylko, ze osoba bawiaca sie CE na swoim kompie ( Temperaturek ) bedzie to widzial, a jezeli ktos pokaze to na szkle to bony beda takie same jak byly. Nie da sie tak zrobic, ze ktos te bony bedzie widzial. Jedynie osoba ktora zrobila tego SS'a mogla edytowac liczby w CE.

Gdyby mozna bylo robic tak jak ty piszesz @Temperaturek to juz dawno ludzie by robili sobie bony 32767 i robili pvp :)

Fakt faktem to fake 

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Hmm szkoda tylko, ze osoba bawiaca sie CE na swoim kompie ( Temperaturek ) bedzie to widzial, a jezeli ktos pokaze to na szkle to bony beda takie same jak byly. Nie da sie tak zrobic, ze ktos te bony bedzie widzial. Jedynie osoba ktora zrobila tego SS'a mogla edytowac liczby w CE.

Gdyby mozna bylo robic tak jak ty piszesz @Temperaturek to juz dawno ludzie by robili sobie bony 32767 i robili pvp :)

Fakt faktem to fake 

Jeśli się nie znasz to proszę - nie wypowiadaj się, dobrze? ;-)

Opublikowano

Podaj jakis server a ja wbije i pokazesz mi edytowany itemek ok ?

Jak edytujesz np. bojowy bon luda 10 ustawisz tam 100 i pokażesz na szkle to normalnie jak klikniesz każdy gracz widzi 100 ;)

Podaj serwer najlepiej jakiś z moda bo nie mam zamiaru pobierać całego clienta żeby pokazać takie jedno gówno.

Ascarial, MPCforum, invoria mam na pc jak cuś.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Jak edytujesz np. bojowy bon luda 10 ustawisz tam 100 i pokażesz na szkle to normalnie jak klikniesz każdy gracz widzi 100 ;)

Podaj serwer najlepiej jakiś z moda bo nie mam zamiaru pobierać całego clienta żeby pokazać takie jedno gówno.

Ascarial, MPCforum, invoria mam na pc jak cuś.

Wlasnie sie pobawilem CE i dziala ten sposob. Gimby zaczely mi spamic skad mam navi

Haha wlasnie dostalem bana xDDDD

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Nie jest to przerobiony ss, ani bóg wie skąd wzięty.

Jest to po prostu zwykły Bojowy który został wybrany w programie Cheat Engine i został zmodyfikowany i zapisany i udostępniony na chacie.

W praktyce ten Bojowy nie działa, po przełożeniu / założeniu bony resetują się do standardowych.

U mnie na serwerze tak samo jeden koleś zrobił i od razu poleciał.

Opublikowano

Sracie o byle ss :D

Chociaż wiadomo że są tam itemy gdzie są zawyżone bonusy np. x2 :)

Opublikowano

Nie jest to przerobiony ss, ani bóg wie skąd wzięty.

Jest to po prostu zwykły Bojowy który został wybrany w programie Cheat Engine i został zmodyfikowany i zapisany i udostępniony na chacie. /i jestes popierdolony piszac takiego chujowe zdanie.

W praktyce ten Bojowy nie działa, po przełożeniu / założeniu bony resetują się do standardowych.

U mnie na serwerze tak samo jeden koleś zrobił i od razu poleciał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...