Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Woj po 50 lvl slaby?

JJaySezak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To dlaczego tak napisali?

wszystko zależy jak rozwiniesz postać, jakie eq staty itd

wszystko zależy jak rozwiniesz postać, jakie eq staty itd

To dlaczego tak napisali?

Opublikowano

Ogólnie, bo na wiki pisało, że woj po 50 jest słaby.

Sluchaj sie wiki to bedziesz w zime w trampkach chodzil ^^

Woj jest ogolnie bardzo dobra klasa ( mowa o mentalu, bodym nie umie grac ^^ ) W mentalu wszytstko zalezy od taktyki rozgrywajacej PVP, jesli ogarniasz mentalka to nie ma na ciebie kozaka :) Oczy wiscie trzeba miec do tego odpowiednie EQ oraz server musi byc perfekcyjnie wywazony co do PVP. A mentalem sie expi latwo i przyjemnie, jak sie nie ma EQ dobrego to bedzie sie dluzej bilo lecz sie nie bedzie tak czesto padac jak bodziakiem.

Nie sluchaj wiki tylko porad prawdziwych graczy xD

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Nie wszystko co pisze na Wiki jest prawdą. 

Wszystko zależy w największym stopniu od tego jak ta postać jest rozwijana i jakie posiada EQ

Pomogłem ? Weź daj + , Ciebie to kosztuje 1 kliknięcie, a mi daje to murowane 5 minut uśmiechu. :)

Opublikowano

Każda postac BEZ EQ jest słaba. Wojownik po 50 lvlu to kosa jak ma się dobre skille i ekwipunek.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

nie słuchaj wiki oni mają stare informację -,- wiki się przydaje najwyżej do sprawdzania co z czego dropi bo co do klas postaci to się grubo myli czasami aż mi się śmiać chcę jak to czytam.

Ps. Możesz wkleic link gdzie to pisze ? chcę poczytać

Opublikowano

Każda klasa postaci jest dobra jak jest rozwinięta i umiesz nią grać, tak że raczej nie napisali czegoś takiego, bo np. wojem 50lvl przy podobnym eq łatwiej się expi niż np. szamanem.

Opublikowano
  • Ciekawostką u wojownika jest to i raczej minusem że po pewnym czasie załóżmy do wbicia 50 levela wojownik najgorzej i najwolniej się rozwija z czego wychodzi na to że reszta postaci staje się niesamowicie dobra a wojownik staje się najgorszy lecz przed 50 jest uważany za jedną z najlepszych postaci.

tutaj wkradł się błąd ale powinieneś to zrozumieć, bo 1 część wykluczą to, że woj jest najsłabszy po 50.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...