Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić dobrą postać?

Myszu123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka nie mam pomysłu co wybrać więc dam propozycje, co do:
Broni: One Handed, Hand blast i Bow
Mocy: Mental, Sorcery i Fire

Sposobu poruszania się: Fly lub Acrobatic

Co wybrać?

PS. Jak chcecie to coś innego możecie dać oprócz tych których podałem, tylko że te mi sie podobają.

Opublikowano

Niewiele wiem o tej grze, mimo iż gram w nią od kilku tygodni. Co do tworzenia postaci to tak:

Moce. Zależy jaką postać chcesz robić, jaką rolę ma spełniać w teamówkach. Ma być lekarzem? Bierz Sorcery lub Nature. Ma być supportem? Bierz Gadget lub Mental. Ma być tankiem? Bierz Fire lub Ice. Istnieje jeszcze czwarta rola, którą masz na każdej wybranej mocy, DPS.

Broń. Tutaj jeśli tank to na jedną rękę lub na dwie ręce. Na krótki dystans coś. Jeśli healer lub troll to coś na dystans. Dual Pistol i Bow polecam. I tak po pewnym czasie będziesz miał wszystkie bronie.

Sposób poruszania się. Zdecydowanie latanie. Mam acrobatic i czasem mnie szlak trafia w czasie przemieszczania się :) Bieganie też nie jest złe.

• 1 rok później...
Opublikowano

Hejka ja tez bym chcial kilka pytan zadac :D

Ja chcialbym zrobic tanka, Ktory zywiol jest lepszy Ice czy Fire? Jaka bron do niego dobrac?
No i tez pytanie od zonki xD

Chciala bym miec postac ktora dobrze sprawuje sie w dps dystansowym co moglibyscie polecic ?

I pytanko poza tematem :D jak wyglada populacji w frakcjach ? czy jest znaczna roznica w ilosci graczy u bandytow i herosow ?

Opublikowano

tank - ice broń bez znaczenia :) dps zależy czy masz wykupioną jakąś moc z poza podstawowych ale jeśli nie to ja bym wybrał sorcery
:) herosów jest dużoo więcej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...