Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PSC - kilka pytań, na co wydać 150zł?

stolarz717

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

1. Mam parę pytań odnośnie Paysavecard, a mianowicie:

- czy kupując PSC w kuponach 100zł i 50zł mogę je złączyć i kupić coś za kwotę 150zł?

- czy w MHH kupując urkę za 149zł (150 tyś uri) dostanę jej 3x więcej (czyli 450tyś uri)?

2. Co warto kupić za 150zł w Darkorbit posiadając:

Goliath, 15lvl, 3PP, 25LF-3, 6B0-2, 7 flax, 1 iris

Pozdrawiam

Opublikowano

Dzięki za pomoc ;-) proszę pomóż jeszcze w pozostałych moich wątpliwościach:

- czy w MHH kupując urkę za 149zł (150 tyś uri) dostanę jej 3x więcej (czyli 450tyś uri)?

- co warto kupić za 150zł w Darkorbit posiadając:

Goliath, 15lvl, 3PP, 25LF-3, 6B0-2, 7 flax, 1 iris

Pozdrawiam

Opublikowano

Na peta, hale w hangarze, mechanizmy do peta itp. Jak chcesz możesz wydać 150k uri na LF-3, dostaniesz ich tylko 15 więc nie widze tu dobrego interesu. Możesz kupić 3 irisy, reszte wygrywasz na auckji bo ceny uri są spore. Jak będziesz miał z 5/6 irisów to kup formacje (polecam romb do bicia alienów). Do irisów wsadzisz LF-3 i BO2 tak, żebyś miał więcej niż 200k osłony na rombie. Potem latasz ubijać dk, z rombem nie musisz krążyć, wystarczy postać 2 minuty i zarabiasz uri spowrotem.

Opublikowano

No ja wiem że nie. Ale 150 uri x 3 = 450k uri. Za tyle możesz sobie kupić np. Aegisa, romb i zostaje ci 150k uri i wydajesz na np. 3 irisy i pare LF-3.

Opublikowano

@up Ponieważ jest dużo lepszy? Lepiej się robi wrota i mocne moby solo. A tak ogólnie to zrób PP tak do 10 bo 3 na 15 lvl to tragedia.

Kolejka za urke:

-PP (10)

-Jeszcze 2 irki

-Full lf3

-Full b02

-Po drodze full speed

-PP (24)

-Aegis

-PET

-Przy 6 dronach rab

-Mechanizmy itp do PETa

-Inne formacje, rozwój SkyLabu, Designy.

Opublikowano

Wiem, że 3PP to tragedia ale najpierw szedłem w LF-3, później miałem iść w B02, następnie irki i w czasie zdobywania irkow PP. FS był na samym początku w golcu ;-) Myślałem żeby teraz kupić tak, aby mieć: full lf3, full 02, 3 irki i cała reszta w PP. Skylab jest na full oprócz sepromu, który jest na 15lvl.

Opublikowano

Wiem, że 3PP to tragedia ale najpierw szedłem w LF-3, później miałem iść w B02, następnie irki i w czasie zdobywania irkow PP. FS był na samym początku w golcu ;-) Myślałem żeby teraz kupić tak, aby mieć: full lf3, full 02, 3 irki i cała reszta w PP. Skylab jest na full oprócz sepromu, który jest na 15lvl.

Zrób tak: Kup lf3 do fulla, jeszcze 2 irki, a potem PP tak do 15. Potem oslony zrobisz.

Opublikowano

Okej. Jeszcze mam jedną prośbę: jest dosyć duże prawdopodobieństwo, że będę mógł wydać 300zl (zamiast tych 150zł) na prawie 1 mln uri (MHH). Co przy tej ilości hajsu rozwijać? Lepiej od razu mieć 24PP + full lf3 + full b02 + 3 irki + romb i resztę zostawić czy wybrać jakiś inny scenariusz. Z góry dzięki wielkie za pomoc ;-)

Opublikowano

Okej. Jeszcze mam jedną prośbę: jest dosyć duże prawdopodobieństwo, że będę mógł wydać 300zl (zamiast tych 150zł) na prawie 1 mln uri (MHH). Co przy tej ilości hajsu rozwijać? Lepiej od razu mieć 24PP + full lf3 + full b02 + 3 irki + romb i resztę zostawić czy wybrać jakiś inny scenariusz. Z góry dzięki wielkie za pomoc ;-)

Tak. 24PP, F LF3, F B02, 3-4IRIS, ROMB i ĆMA, Zostanie urka to kup 5irka/peta. Możesz też użyć trochę energii za urke i złożyć alfe ;)

Opublikowano

Ok dzięki wielkie za pomoc. Jestem wdzięczny ;-) jesteś pewien, że PSC dostanie bonus 3x podczas MHH (sorry za meczenie, ale 300zl to naprawdę dużo pieniędzy i niechcialbym ich zmarnować i dostać mniej hajsu w grze niż przypuszczałem) :-P

Opublikowano

Ok dzięki wielkie za pomoc. Jestem wdzięczny ;-) jesteś pewien, że PSC dostanie bonus 3x podczas MHH (sorry za meczenie, ale 300zl to naprawdę dużo pieniędzy i niechcialbym ich zmarnować i dostać mniej hajsu w grze niż przypuszczałem) :-P

Tak, już parę razy za PSC na MHH brałem i było x3.

(teraz jest ok :D)

Opublikowano

Jestem ogromnie wdzięczny. Temat uważam za wyczerpany. Jeszcze raz dzięki za tak szybkie i wartościowe odpowiedzi. Temat do zamknięcia.

Opublikowano

Tylko mam pytanie po co mu full LF3 jak nie ma gdzie ich włożyć? Bez sensu niech narazie kupi tyle żeby miał gdzie je wrzucić, a gdy będzie dokupywał kolejne irysy to razem z nimi LF3. Lepiej dokupić do fulla napędy i 15 BO2 na początek.

Opublikowano

Tylko mam pytanie po co mu full LF3 jak nie ma gdzie ich włożyć? Bez sensu niech narazie kupi tyle żeby miał gdzie je wrzucić, a gdy będzie dokupywał kolejne irysy to razem z nimi LF3. Lepiej dokupić do fulla napędy i 15 BO2 na początek.

Czy ty umiesz czytać? On ma FS, Golca, Irka i 7 Flax. A poza tym full iris za urke kosztuje ponad 1.000.000

Opublikowano

Przecież kolega nie pisał o kupnie full irków na start, kup LF3 i BO2 ile ci pasuje, mozesz aegisa i romb, a wedlug mnie PP sie zrobi jak bedziesz zety robił.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Kiedyś latalem aegisem i szczerze mówiąc przy podobnym wyposażeniu lepiej mi się golcem latalo niż aegisem. Później go sobie kupię, do drugiej hali. Chętnie kupię jakieś formacje do dronow, 24PP, ze dwa irki i jak hajsu zostanie to lf3 i b02 ale wątpię żeby wystarczyło na działa i generatory osłony. Jaka najlepsza formacja dronow na wylot a jaka na alienki?

Opublikowano

Na wylot ćma, na alieny romb

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...