Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - POMOCY

uGoreK1906

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poza opcją napisania do supportu, który może Ci odpowiedzieć po być może nawet kilku dniach <może, ale nie musi> lub w ogóle... Jest jeszcze motyw poproszenia któregoś z graczy, żeby wrzucił swojego klienta na jakieś mega.com czy rapida. Czasem taka opcja jest lepsza i szybsza niż zabawa w naprawę samego klienta. Skoro pobierasz nowego i nic to nie zmienia, to znaczy, że jakiś czas temu musieli wstawić klienta z błędem, i być może nie tylko u Ciebie tak jest. Z drugiej jednak strony, jak weźmiesz klienta od kogoś, kto nie ma takich problemów, i dalej będziesz mieć ten błąd, to będzie to mogło oznaczać, że jednak wina leży po Twojej stronie (Co jednak byłoby dziwne patrząc na to, że inne serwery Ci działają normalnie, aczkolwiek nigdy nie wiadomo).

Jeszcze opcja, żeby spróbować odpalić przez moda. Kiedyś miałem podobny problem na Pandorze bodajże, i zanim uzyskałem od nich pomoc, po prostu odpaliłem przez moda i wszystko już śmigało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...