Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki za około 100 zł.

mateuszm9114

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

szukam jakiś dobrych słuchawek za około 100 zł. Muszą mieć mikrofon. Mają mi służyć do gier i słuchania muzyki. Ostatnio użytkowałem Creative Fatal1ty HS-800, spisywały się bardzo dobrze, lecz po 1,5 roku użytkowania lekko naderwał się kabel w miejscu przy regulacji głośności. Czasami mi one spadały i wtedy mocno naciągał się kabel. Jak na takie użytkowanie to są bardzo wytrzymałe. Czy polecacie jakieś inne słuchawki w tej cenie, czy może kupić te same?

Opublikowano

Żeby mikrofon był razem z słuchawkami, a nie osobno.

To nie ten budżet. Fatal1ty są maksymalnie przebasowione (bas nachodzi na wszystko), mają drucik zamiast kabla, reszta pasm kuleje. Tyle słyszałem sam, reszta 4gejmers pewnie podoba. 

Z zestawu wyżej powinieneś być zadowolony. 

http://www.audiofanatyk.pl/polecane-sluchawki-nauszne-do-gier/
Opublikowano

Żadne słuchawki z mikrofonem (gamingowe) nie zagrają dobrze jeśli nie są to przynajmniej Superlux HMC631, AKG GHS1 lub SteelSeries Siberia (bardzo ostatecznie). Jeśli nie szukasz dobrego brzmienia, kup cokolwiek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...