Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyplaty kredek z klanu uciachali

BykuZplastiku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem, na co ty chcesz czekać miesiąc? Zmienili coś?

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Od kiedy jest to ograniczenie?

@EDIT

ok, już wiem, straszna lipa z tym, zbierałem kredki a tu lipa.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."

Opublikowano

BP znalazło sposób na to żeby nie sprzedawać kredytów na allegro od kiedy wprowadzono nowy handel. Osoby które mają sporo kasy w klanie mają przesrane bo im więcej kasy tym większy problem. Teraz żeby wypłacić 100 mln kredek trzeba czekać sporo czasu. A ty chciałeś kupić 3mld. Zeszło by im się z ponad rok z tym wypłacaniem

Opublikowano

BP znalazło sposób na to żeby nie sprzedawać kredytów na allegro od kiedy wprowadzono nowy handel. Osoby które mają sporo kasy w klanie mają przesrane bo im więcej kasy tym większy problem. Teraz żeby wypłacić 100 mln kredek trzeba czekać sporo czasu. A ty chciałeś kupić 3mld. Zeszło by im się z ponad rok z tym wypłacaniem

Jakby chcieli np. całość kasy dla 1 osoby, to myślę że supp by 1 raz się zgodził.

W sumie to mam pomysł na lepsze zabezpieczenie, aby komuś można było wypłacać kredki musi być w klanie ponad 2 tyg i mieć 10lvl.

Opublikowano

Prawidłowo, ale jak ja oddawałem z klanu kredki po 10 mln dziennie, brat dawał 6 mln, to teraz nawet nie moge odzyskać moich kredek, odszedłem z klanu na chwilę i z 550 mln odzyskalem 5...

Opublikowano

Prawidłowo zrobili oby tak dalej :)

prawidłowo? a co ma zrobić klan który jest uczciwy i zbiera kredyty dla słabszych? 5mln dziennie bez przesady mogli by do 100mln podnieść, moim zdaniem to rozsądna granica... Myślałem, że ta gra na prawdę robi się pod słabszych graczy (pomijając fakt wydania grubego hajsu aby istnieć).

1.jpg

Opublikowano

ŚWIETNIE, że tak zrobili.

Trzeba grać uczciwie :)

@up ja też jestem nowym graczem i jakoś sobie radzę świetnie, jak ktoś sobie nie radzi to niech nie gra wrr..

VNp6c2U.png

Opublikowano

Pomysł ogólnie zły nie jest, ale troszeczkę za mało kredek można wypłacać, szczególnie że nowy system handlu i oddaje kasę jak przegrasz. Przez to ceny poszły w górę. Powinni jak to @.:Pukacz:. napisał zwiększyć limit do 100mln

Opublikowano

BP spowodowało to, że podatek w dobrych klanach jest już bezużyteczny. W klanach dla flaxów pomysł też nie jest za dobry. 5 mln na tydzień to przesada. Powinni zrobić 50 mln na 3/4 dni.

Opublikowano

Po miesiącu można dostać aż 35kk - wow.

Pomysł jest idiotyczny - kredyty z klanu pozwalały szybko dorobić się średniawego konta, teraz trzeba grać, grać i grać, albo czekać 5-7 dni dostając codziennie 5kk kredytów by wylicytować sobie BO2, sorry, co tam pisze ??? Tydzień ???  o.O  o.O  o.O Za tyle to można góra golca wylicytować  o.O Może teraz flaxy będą kupować to wszystko za uridium ? Grając solo mogłem tylko tak sobie kupić wyposażenie, ale teraz będzie musiał robić tak każdy  o.O

Całe szczęście że nie gram w ten syf :P Rozumiem, że ma to ograniczyć sprzedaż, ale co raz wolniej będzie się robić konta... Całe szczęście, że zwraca kasę z aukcji, bo to by jakaś patologia była.

@.:Pukacz:. to Ty nie wiesz, że BP to dziecko GF ??? Przecież doskonale się od niego uczy.

Tutaj pasuje cytat ,, jeden krok do przodu, dwa w tył ''.

Następnym celem będzie, aaa nie, system zmniejszania nagrody z boxów nadal jest w grze, ale trzeba mieć długopis i notować zyski na godzinę.

5kk dziennie to za mało, a tutaj dni jest aż 7 - może jeszcze usuńmy skarbiec i wpłaty a w zamian dajmy 1 dzień, który będzie miał bonus 5% kredytów.

Kiedy BP upada i stara się wstać, pokazuje że można upaść jeszcze niżej :D

pyhvh7E.png

Opublikowano

To trochę z tym przesadzili powinni dać limit 40 mln dziennie tyle się nie opłaca kupować kredek a chociarz coś by się dało wypłacić na licytacje np. Bo2 albo lf3

Opublikowano

Można powiedzieć że pogorszyli klan. Żeby stworzyć własny klan trzeba czekać 48 h od odejścia od poprzedniego, nie możesz odrazu po odejściu dołączyć do innego klanu i teraz jeszcze to... Rozumiem 5 mln, ale na tydzień? W dupach im się poprzewracało. Chcieli zrobić tak żeby pozbyć się ofert z allegro to zrobili gorzej. Teraz taki flaxik musi zarabiać sam na siebie.

Opublikowano

Tak, bo kolega był w klanie kilka miesięcy;p

Opublikowano

Dowiedziałem się że 5 mln kredek można wypłacić dla osoby która jest w klanie poniżej tygodnia. Osoba powyżej tygodnia może dostać max chyba 30k mln a maksymalnie można wypłacić 250 mln kredek na tydzień.

Opublikowano

Dowiedziałem się że 5 mln kredek można wypłacić dla osoby która jest w klanie poniżej tygodnia. Osoba powyżej tygodnia może dostać max chyba 30k mln a maksymalnie można wypłacić 250 mln kredek na tydzień.

• Maksymalna wypłata w pierwszym tygodniu członkostwa w klanie: 5 milionów kredytów.
  • Dodatkowe 10 milionów kredytów za każdy kolejny tydzień, gdy gracz jest członkiem danego klanu. Kwota ta zwiększa się zatem w następujący sposób: po drugim tygodniu jest to 15 milionów, po trzech tygodniach 25 milionów itd..
  • Maksymalna wypłata na tydzień wynosi: 250 milionów kredytów.
  • Jeśli gracz opuści klan i przystąpi do nowego, kwota możliwej wypłaty resetuje się znów do 5 milionów kredytów.

Polecam się zapoznać, miesiąc by dostać 35kk kredytów - patologia, tym bardziej że to śmieszna ilość.

250kk to nie jest jakaś duża ilość, więc flax z znajomymi sobie aegisa nie wylicytuje.

A może to ich genialny pomysł ? Wiecie, skoro aegis jest za kredki to może mieć go spokojnie słaby gracz pod warunkiem, że ma dobry klan - jednak to zmieniono, teraz flax musi mieć mega farta by przy swoich dochodach i wypłacie z klanu wylicytować aukcje dzienną. BP ma nas, za debili więc dało mizerną przykrywkę.

Co jest gorsze, jedna, lub dwie aukcje po kolosalnych cenach czy może wolniejsze robienie konta ?

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...