Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Cheat.

Szymico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Czy są jakieś niewykrywalne cheaty do CS:GO (wh)? Poczytałem kilka tematów na forach, i pisali, że R3 Ilusion nie wykrywają, bo jest VAC undetected.

Czy jest to prawdą, czy i tak dostałbym za to bana :_:? :D

279981407253602336505.png
Opublikowano

Dostałbyś bana, bo dostałbyś od razu masę reportów od innych graczy.

A jeśli bym używał to tak, że by nie było widać? :D Albo ja bym grał na WH, lamiłbym, a info dawał moim sojusznikom :D

Opublikowano

A jeśli bym używał to tak, że by nie było widać? :D Albo ja bym grał na WH, lamiłbym, a info dawał moim sojusznikom :D

To twoi z drużyny by Cię zgłosili bo skąd byś wiedział gdzie oni są... Tu trzeba myśleć na 1000 sposobów żeby nie wyłapać nic od valve ;d

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Szymico.. lol.. pozatym serio istnieje niewykrywalny cheat do csgo? Przecież jest odrazu perm na vac.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

To twoi z drużyny by Cię zgłosili bo skąd byś wiedział gdzie oni są... Tu trzeba myśleć na 1000 sposobów żeby nie wyłapać nic od valve ;d

Grałbym z kolegami, na tsie bym im mówił, więc by nie reportowali :P

Szymico.. lol.. pozatym serio istnieje niewykrywalny cheat do csgo? Przecież jest odrazu perm na vac.

No właśnie ten cheat jest ponoć VAC undetected.

Opublikowano

Jedyny który moge polecić to r3, gram na fake koncie 2 miesiące i żadnego bana. Tylko musisz umiec tak grać na wh, żeby nie było widać bo cie na overwatchu zbanują.

Opublikowano

Jedyny który moge polecić to r3, gram na fake koncie 2 miesiące i żadnego bana. Tylko musisz umiec tak grać na wh, żeby nie było widać bo cie na overwatchu zbanują.

A ile taki haxior mniej więcej kosztuje :D

Opublikowano

A ile taki haxior mniej więcej kosztuje :D

r3 jest za darmo  :D

Opublikowano

Daj spokój z tym r3 -Wykrywalny może nie tak szybko albo po jakimś czasie od razu VAC leci, z własnego doświadczenia wiem. Jak się czituje na zabezpieczonych serwerach to trzeba się zaopatrzyć w dobrego cheata a nie jakieś darmowe g***o. Najlepiej kup sobie np. x22, iniuria, aimjunkes to wtedy wydasz kasę na czity a nie na następne konto :)

Opublikowano

Daj spokój z tym r3 -Wykrywalny może nie tak szybko albo po jakimś czasie od razu VAC leci, z własnego doświadczenia wiem. Jak się czituje na zabezpieczonych serwerach to trzeba się zaopatrzyć w dobrego cheata a nie jakieś darmowe g***o. Najlepiej kup sobie np. x22, iniuria, aimjunkes to wtedy wydasz kasę na czity a nie na następne konto :)

Chodziło mi o r3 illusion, a nie o darmowe r3.

A takie cheaty jak x22, iniuria, ile kosztują? 

Opublikowano

a co gównie samemu ciezko range wbic ? czy kolegow boostujesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...