Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Paczki skryptów.

Gość EvilBadDream

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plugin na taki wzór bana/kicka to iBan.

Przypominam ze kradzież jest karalna.

Mniam kolejny idiota myśli, że te skrypty ukradłem gratulacje dla was. 

Tak a jak się nazywają daj nazwy na PW :)

iBan i MaxBan

Opublikowano

Ale daj screena jak wygląda ten duch....

Ja?

Mi się nie udało kompletnie nie widac gracza..

Opublikowano

/evspawn nie działa

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

if {level::%player%} is 14:

If {punkty::%player%} is greater than 9000:
                        set {level::%player%} to 15
                        drop 700 xp
                        drop 20 322:1
                        drop 1 beacon
                        give diamond sword of sharpness 6 and fire aspect 3 named "&aMiecz za 15 lvl kopania." to the player
                        give diamond boots of protection 4 and unbreaking 4 named "&aButy za 15 lvl kopania" to the player
                        give diamond chestplate of protection 4 and unbreaking 4 named "&aKlata za 15 lvl kopania" to the player
                        give diamond leggings of protection 4 and unbreaking 4 named "&aSpodnie za 15 lvl kopania" to the player
                        give diamond helmet of protection 4 and unbreaking 4 named "&aHelm za 15 lvl kopania" to the player
                        broadcast "&6Gracz &c%player% &6awansowal na 15 lvl kopania."
                        send "&6Awansowales na &c15 &6lvl kopania w nagrode otrzymujesz 20 koxow oraz eq."

Kod jest ładny ale nie powiem po co jest ten Giv Give Give Gie i give...
Bez tego mi sie wydaje było by lepiej.
No ale po co 6/3 mieczyk? a set 4/4?
Ale kodzik ładny :)
Opublikowano

if {level::%player%} is 14:

If {punkty::%player%} is greater than 9000:
                        set {level::%player%} to 15
                        drop 700 xp
                        drop 20 322:1
                        drop 1 beacon
                        give diamond sword of sharpness 6 and fire aspect 3 named "&aMiecz za 15 lvl kopania." to the player
                        give diamond boots of protection 4 and unbreaking 4 named "&aButy za 15 lvl kopania" to the player
                        give diamond chestplate of protection 4 and unbreaking 4 named "&aKlata za 15 lvl kopania" to the player
                        give diamond leggings of protection 4 and unbreaking 4 named "&aSpodnie za 15 lvl kopania" to the player
                        give diamond helmet of protection 4 and unbreaking 4 named "&aHelm za 15 lvl kopania" to the player
                        broadcast "&6Gracz &c%player% &6awansowal na 15 lvl kopania."
                        send "&6Awansowales na &c15 &6lvl kopania w nagrode otrzymujesz 20 koxow oraz eq."

Kod jest ładny ale nie powiem po co jest ten Giv Give Give Gie i give...
Bez tego mi sie wydaje było by lepiej.
No ale po co 6/3 mieczyk? a set 4/4?
Ale kodzik ładny :)

Przyznaję się, że to akurat ten kod skopiowałem z wcześniejszego serwa (tylko to z give tzn nagrody za 15 lvl)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...