Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - Cheat na konsolach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam,

Grając ostatnio w FUTA na ps3 zresetował mi się router podczas tego meczu wygrywałem 2:0 wywaliło mnie ale zaliczyło mi zwycięstwo. A więc przejdźmy do poradnika.

1. Odpal Futa i zacznij mecz.

2. Kiedy strzelasz bramkę na 1:0 wyłącz router i powinieneś zobaczyć laga.

3. Kiedy zobaczysz drobny ruch od razu włącz router.

4. Powinno wyskoczyć powiadomienie o utraceniu połączenia z przeciwnikiem.

5. Ciesz się ze zdobytych punktów.

Może macie jakiś sposób by to udoskonalić to piszcie w komentarzach.

Opublikowano

Wystarczy cokolwiek zrobić, abyśmy nie mieli kontaktu z przeciwnikiem przez ok 5-10s

Zlagować sobie konsole (jak możliwe :P), mieć ping 6000 (jak sie dzieli neta z komputerem, wlaczamy jak najwiecej kart youtube) itd.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Jak wyłączę router'a to nie będzie neta przez jakiś czas (ok.1m.) przejdzie to ?.A nie da rady po prostu kabla wyciągnąć od neta ?:D.

Opublikowano

Durny pomysł , nie wiem z jakiej epoki jesteś , ale za każdym razem , kiedy wygrywałem i mnie resetowało , automatycznie przegrywałem mecz. Bzdurna totalna.

Opublikowano

Durny pomysł , nie wiem z jakiej epoki jesteś , ale za każdym razem , kiedy wygrywałem i mnie resetowało , automatycznie przegrywałem mecz. Bzdurna totalna.

może źle robisz?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak zlagować sobie konsole, bo mój router włącza się z 1min. I wywala mnie z UT. I daje porażkę. 

Zostaje chyba tylko wymiana routera.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...