Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LOL SIE NIE CHCE ZAKTUALIZOWAC [NAGRODA PSC]

Cerit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usuń to co tutaj zaznaczyłem, odpal kilenta gry to Ci się powinno naprawić to z tym błędem z updatem. Jeśli nie zadziała to niestety będziesz musiał poczekać na następny patch, bo podobno Riot ma coś z tym zrobić.

xa4LXzk.png

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stwórz logi za pomocą programu OTL.exe, postaram ci się pomóc ale na razie zrób te czynności (w tej kolejności):

- Włącz zaporę ale dodaj League of Legends do wyjątków

- Ściągnij program Malware Anty-Bytes oraz Dr. WebCureIT! i przeskanuj nimi system

- Ściągnij CCleaner i przeczyść nim komputer

- Ściągnij HDTune i przeskanuj dysk w poszukiwaniu bad sectorów

- Usuń folder "Riot Games" w %appdata%

- Zresetuj router gdy będziesz miał odpalony launcher

- Usuń programy takie jak Hamachi 

- Ściągnij Pando Media Booster

- Zdefragmentuj dysk na którym jest League of Legends

I po tych czynnościach zapodaj logi z OTL.exe i wrzuć je na:

wklej.org
PMK3yt4.png

Opublikowano

Wiesz, najlepiej by było gdybyś z innego komputera wziął sobie 100% zaktualizowanego lola i spróbował wtedy odpalić, wtedy by się też okazało czy problem z pobraniem ma patcha, czy znów się coś zatnie ;), powinno to raczej rozwiązać problem ewentualnie znów pojawi się w nast patchu, ale wątpie ;d

Opublikowano

Najpierw dodaj LoL'a do zapory, sprawdz czy twoj internet nie blokuje dostepu do gry.

Zainstaluj najnowsza wersje Internet Explorer.

Zaaktualizuj Sterowniki wszystkiego ( Karta graficzna etc. )

Pobierz Custom Patcher do LoL'a.

Format Komputera.

Usun LoL'a, wyczysc rejestr, przeskanuj komputer.

Jeszcze jedna rzecz, z czego masz Internet ?

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

1.Mógłbyś dać ss tego problemu?;p

2.Masz zainstalowny DirectX?

3.Jak włączasz LoL'a i wchodzisz w Menedżer zadań to masz tam gdzie są opisy "PVP.net Patcher Kernel", oraz "PVP.net Patcher"?

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

Uruchom ze zgodnością dla win7. Czytałem wpisy innych użytkowników i nie znalazłem :)

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

Spróbuj ustawić opcję "Tylko do odczytu" (prawy właściwości), uruchom jako admin, pobierz .net framework 4.5

Opublikowano

Miałem podobny problem, podczas aktualizacji lola w pewnym momencie wyskoczyło -14 godzin oczekiwania.

(Pomijam ogólny problem z lolem. Gdzie dobre 3/4 dni się bawiłem w 'aktualizowanie" go)

Mi osobiście pomogło sprawdzenie programów jakie są zawarte na mym komputerze.

Usunięcie tych nie znanych i nie potrzebnych.

Nazwa problemu była 'SaveSenser"

Niecałe 2 minuty po usunięciu go, Aktualizacja do lola poszła tak szybko że nawet nie zauważyłem :D

1326728565-U383707.png

Opublikowano

A ja Ci radzę coś innego, zainstaluj Game booster 3 na kompie i spróbuj odpalić lola tym programem, kolega miał bardzo podobny problem i teraz tylko tym programem odpala bo tylko tak mu działa .

sstwc.jpg

Opublikowano

Pobierz sobie ten program, jest niewielki, a w dużym stopniu naprawia mi wszystkie błędy w systemie.

Nawet system lepiej chodzi :).

Nie jestem pewien czy pomoże ale, możesz sprawdzić. :)

Edit : Sory linka zapomniałem dać xD

Windows Repair

Opublikowano

ja miałem ten sam problem i ludzie którzy piszą że masz reinstalować windowsa itp to mnie rozwalają D: nie dosyć że to nic nie pomoże to jeszcze dla głupiej gry ...

ja zrobiłem tak zmieniłem region na euw język na inny potem znowu ten sam po czym odczekałem kilka godzin usunąłem lola za pomocą panelu sterowania pobrałem jeszcze raz z oficjalnej strony i działa all ;)

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

Opublikowano

Reinstall, usuń pando media booster, zaktualizuj Explorera,napraw błedy rejestru CCleaneram to chyba tyle :P

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

masz jakies inne programy odpalone w czasie aktualizowanai lola (korzystające z netu)

zainstaluj w innym partycji, moze od razu na C:/, bez program files

Opublikowano

-powiedz kumplowi,zeby sciagnal lola i go zainstalowal. wszystkie pliki przegraj na kompa i odpal,jak bedzie problem przy nastepnym patchu to pisz. wtedy znaczy,ze problem lezy w launcherze

-wylacz prace w trybie offline w internet explorerze

baner.png

Opublikowano

spatchowany folder RADS. Wystarczy pobrac i wrzucic do clienta 

xxx

edit. Nie chce mi się specjalnie skanu wrzucać nigdy tego nie robiłem i pewnie trzeba pobierac jakiś program.. Wysłałem link na pw.

Opublikowano

Proponuję odinstalować całkowicie antywirusa, podziałało w moim przypadku. Oczywiście potem należy go zainstalować.

Możesz uruchomić komputer w safemode(tryb awaryjny), musi być to tryb gdzie można korzystać z internetu, jeżeli wtedy gra ruszy to jakaś aplikacja nie pozwala jej działać tak jak powinna. 

Jeżeli to nie zadziała to:

1.wyczyść rejestr programem takim jak np. Ccleaner

2.Przeinstaluj:

a) Microsoft Net.Framework

b.) sterowniki karty graficznej

c) Internet Explorer (najlepiej do jak najwyższej możliwej wersji)

d) Pando Media Booster

e) Adobe Air (program może mieć inną podobną nazwę)

3.Kiedyś pomogło mi przeczyszczenie komputera ComboFix`em, może i tobie pomoże

4.Jeżeli masz 2 dysk/ partycje(możesz zrobić), zainstaluj na niej nowy czysty system i spróbuj na nim uruchomić grę. Może być z tego samego folderu z którego uruchamiasz normalnie.

5.Sprawdź czy inne gry ci się pobierają z launchera np. Tera.

Opublikowano

Wylacz firewalla, usun  X/Riot games/League Of Legends/RADS/solutions/lol_game_client_sln/releases/ i ten folder co masz w srodku.

Opublikowano

Jaki masz system ? Bo jeśli Xp to SP3 musisz zainstalować, a jeśli nie to przywróć system do momentu kiedy mogłeś grać i spróbuj ściągnąć patch. 

Y.ou O.nly L.ive O.n-line.

YOLO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...