Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boty i IS

krzychu853

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio na nowym serwerze TBD jest  wiele botów. Słyszałem o czymś takim, że jak zgłosimy określoną ilość botów to dostaniemy kase/sm. Czy to prawda? Jeżeli tak to może ktoś podać link do tego.

.Czy lepiej zainwestować 20zł w IS'a czy lepiej kupić za te 20zł, 2kk yang na allegro ? 

I jeszcze takie pytanko. Skąd wziąść zmianki? Są tylko w IS? Bo te z skrzyni na 20lv są tylko do broni i zbroji.

Opublikowano

To nie jest prawda, przynajmniej o czymś takim nie słyszałem. Co do kasy to kup sobie SM, a za nie autopotkę i kostium :D Zmianki tylko w skrzyniach lvlowych i w IS.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Legenda
Opublikowano

Za zgłaszanie botów nic nie dostaniesz. Za 20zł wiele tam to nie kupisz. Osobiście wybrałbym yang i jakoś sensownie je zainwestował, ponieważ ceny teraz będą szły w górę, a można coś sensownego kupić, a potem z korzyścią sprzedać, a zmianki możesz otrzymać z:

-Item Shop

-Jasnozielona Ebonitowa Szkatułka

-Nieb. Ebonit. Szkatułka

-Fiol. Ebonit. Szkatułka

-Ziel. Ebonit. Szkatułka

-Event

-Skrzynia Mistrza II

-Werbowanie przyjaciół (osoba musi wbić 90poziom)

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Kupowanie dla mnie SM nie jest opłacalne w małych ilościach. Za 20 zł mamy tyle SM, że praktycznie nic nie kupimy. Dziwie się dlaczego nie zwiększą ilości SM, bo praktycznie w innych grach za 20 zł mamy wiele więcej. Kup yangi, bo za 20 zł nic nie kupisz w IS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...