Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JalokimPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Parametry kompa:

Procesor:Intel® Core Duo CPU E6550 @ 2.33GHz (2CPUs), 2.36GHz
DirectX: DirectX11 
Karta Graficzna: Nvidia quadro fx1700
Bios: Phoneix ROM BIOS PLUS Version 1.10 A00
RAM: 4096MB RAM
Mikroukład/Płyta główna: Quardo FX 1700
 Wiem że ten komp to kompletny szajs , ale niestety nie stać mnie na nowego... Gram sobie na nim w WOT-a , Duel of champions i royal qest... Szukam gierki typu wot , ale nie muszą być czołgi , ale podobna rozgrywka. Czyli: zabij wszystkich przeciwników lub przejmij baze... Gra nie musi być darmowa. 

PS: Gra world of warplanes nie wchodzi w gre i inne podróbki wota!!!
Opublikowano

War thunder zdecydowanie bije na głowe wota jezeli chodzi o grywalność i realność.

Jednakże tam jest wiele błędów. Na przykład niewidzialne przeszkody... Troszkę to psuje rozgrywkę.

WT też dużo zżera. Nawet na dobrym komputerze może się zacinać.

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

War Thunder, realizm. WoT to strzelanka na czołgi. Jeden woli to, drugi tamto. Ja tam wolę WT. Nie podoba mi się system WoTa.

Jednakże tam jest wiele błędów. Na przykład niewidzialne przeszkody... Troszkę to psuje rozgrywkę.

To zamknięta beta...

WT też dużo zżera. Nawet na dobrym komputerze może się zacinać.

Na pewno mniej niż WoT.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Dokładnie, mniej niż WoT, szczególnie po tym, że teraz w 9.0 wprowadzili tekstury HD itd...

WoT miał dobrą grywalność tylko w closed/open beta kiedy to dostawało sie za dzienne logowanie 250 złota (równowartość dnia premium)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Panowie , to nie jest temat na tą sprawę która z tych gier jest lepsza... Ja chce się dowiedzieć jaką gre polecacie , a w opisie wyraźnie jest napisane że WOT i WT nie wchodzą w grę... 

Opublikowano

Ghost Recon Phantoms

Nie pójdzie mi ponieważ mam złą karte dźwiękową która jest zintegrowana. To jest problem z BF. Przez tą kartę i grę , komputer będzie się zawieszał... Kiedyś już sprawdzałem... ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...