Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BAN V2

djm1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak gram w szkole czysto a znajomi na tym ssamym szkolnym ip na haxach i jak ktos dostanie bana to ja tez ?

czy moge sobie grac tam bezpiecznie ?

banuja na ip czy jak?

Opublikowano

Jak zbanują po IP i powiesz że szkolne, niech se sprawdzą logi to szybko odbanują. Team pla to taki niewypał, że najwyżej na maila zbanują, więc graj spokojnie :)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Jesli ktorys ze znajomych dostanie bana a w szkole jest stale IP to gdy bedziesz chcial wejsc ze szkolnego komputera to ty tez bedziesz mial zablokowany dostep. Z tym, ze to bedzie zablokowane IP a nie Twoje konto. Gralem kiedys sporo w CS'a na jednym servie bez haxow, mam zmienne IP i akurta mi sie trafilo IP zbanowanego typa ktory mial haxy i nie moglem wbic na server.

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Dostaną bana na IP, czyli na główne konto też, to chyba normalne.

Na przyszłość, jak chcesz siedzieć na bocie, to sam i z głową.

Opublikowano

Dostaną bana na IP, czyli na główne konto też, to chyba normalne.

Na przyszłość, jak chcesz siedzieć na bocie, to sam i z głową.

nie zrozumielismy się.

Gram na TBD Full is i mam godzinny zarobek jakies 3kk z samego dropu, wiec nioplacalne jest bocic i ryzykowac banem xD.

Wiec tylko oni boca, ja gram ucczciwie, ryzyko nie warte podjecia ;p.

podsumowując moge grac i nie wyrwe bana, zwłaszcza, jak kata nei sa powiazane i gramy w innych królestwach ?

Opublikowano

A tak to nie, aczkolwiek jeżeli ich IP będzie na Twoim koncie to może być meksyk, zależy jak to administratorzy odbiorą.

Jak oni sobie bocą, to niech bocą dalej - bana i tak kiedyś dostaną. ;>

Opublikowano

jeśli ban będzie na ip to wszystkie konta będą zablokowane wraz z twoim ale wtedy wystarczy napisać do supportu że to jest szkolny komputer i mają sprawdzić logi ale wątpię że do tego by doszło bo nasi GM'owie to są takie ofiary że nie potrafią dać takiego bana i najwyżej mogą dać na email więc możesz grać spokojnie

ps dziś miałem taką sytuację na samosie że GM ignigolf czy jakoś tak stał sobie kolomnie i pisał z innymi graczami a ja koło niego sobie expilem na bocie i miałem zwale bo bana jakoś nie dostałem

Opublikowano

Na globalu nie ma banów na IP kur*a ludzie co Wy nie gracie w tą grę? a wypisujecie tu głupoty...

Bana dostajesz na ID oraz na meaila jeśli na jednym meail'u są postacie z różnych serwerów to mogą Ci je wszystkie zbanować, ale NIE BANUJĄ NA IP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...