Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban?

djm1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mam dropka  mi go zbanują, to dostane bana za bota na wszystki konta czy tylko to jesdno ?

Opublikowano

czyli wszystkie konta na danym ip dostaja bana, czy to jesdno ma bana + nie moge juz sie logowac na innych kontach ( ale nie sa zbanowane ) ?

Opublikowano

Jeśli zbanują Cię po ip, to znaczy, że zostaną zablokowane wszystkie konta powiązane z Twoim adresem IP - brak możliwości zalogowania na żadne z nich. Wtedy możesz zakładać nowe konta i tam się logować normalnie.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Banują po IP, czyli polecisz po wszystkich.

Oczywiście nie zawsze, bo nie każdy GM ma dostęp do danych (takich jak IP gracza).

Nie ma opcji na bana na ip bo jakby twój kolega zalogował się na twoim kompie w metinie, to by on też dostał bana i tak dalej i tak dalej.. banują tylko na maila i postacie powiązane np. konto, które ma drop z drophacka

Opublikowano

e to lipa...

idzie jakos  zrobic, żeby miec boty na innym ip i normalne konto na innym ?

i mam chyba zmienne ip, wiec moge sobie ale raz bocilem razem z glównym, to juz sa powiazane ?

@up to ja sobie przerzucam przez handel riby na główne to juz dostane bana jak mnie zlapią ?

to co mam przucic tego dropka i nowego zakladdac ?

Opublikowano

e to lipa...

idzie jakos  zrobic, żeby miec boty na innym ip i normalne konto na innym ?

i mam chyba zmienne ip, wiec moge sobie ale raz bocilem razem z glównym, to juz sa powiazane ?

@up to ja sobie przerzucam przez handel riby na główne to juz dostane bana jak mnie zlapią ?

to co mam przucic tego dropka i nowego zakladdac ?

jak przez handel to ban murowany, wystaw riby poza miastem za 1 yang, niech kolega kupi, wystawi sklep i od niego odkup, bezpieczny sposób, ale nie na 100% ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...