Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wygrywanie skinów na csgolounge

naruto4098

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem nowy w tym całym obstawianiu na tej stronie xD Obstawiłem dzisiaj na NIP w grze NIP vs Mystik. Pokazało mi, że valve wynosiło 0,6 $ a wygrałem skin warty 0,04$. Może mi ktoś wytłumaczyć jaki jest system rozdawania tych nagród? :D Z góry dzięki xD

Opublikowano

Też mam problem : postawiłem itemki na NIP warte łącznie 0,19 euro i nic nie dostałem :( O co chodzi ?

Opublikowano

Musicie obstawiać bardziej wartościowe itemki ja na nip obstawilem itemy o łącznej wartosci 30$ i zarobilem tylko 6$ bo slaby byl kurs.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Też mam problem : postawiłem itemki na NIP warte łącznie 0,19 euro i nic nie dostałem :( O co chodzi ?

Jak mogłeś nic nie dostać? Wejdź w bets i sprawdź czy coś tam masz.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Właśnie nic nie dostałem :( Postawiłem 4 itemki na NIP i 4 na LGB o wartości łącznej : 0.19 i 0.12.

Opublikowano

Właśnie nic nie dostałem :( Postawiłem 4 itemki na NIP i 4 na LGB o wartości łącznej : 0.19 i 0.12.

No i co się dziwić.

Z LGB nic nie dostałeś bo za mało dałeś - twoja wygrana wynosi 0,02$, a takich sum nie rozdają.

Z NiP powinieneś dostać jednego skina wartego 0,03$ (z moich obliczeń), a że nie dostałeś, to po prostu wychodzi, że za mało dałeś.

No i jeszcze to:

J4h5pcZ.png

4770714280454741315510.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...