Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest jakiś hack na przechodzenie przez ściany?

przemek723

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chciał bym się dowiedzieć czy istnieje coś takiego do lc jak przechodzenie przez ściany, jeśli tak to czy ktoś wie jak coś owego zrobić lub ma gotowy programik, był bym wdzięczny za info ;)

Opublikowano

Siema chciał bym się dowiedzieć czy istnieje coś takiego do lc jak przechodzenie przez ściany, jeśli tak to czy ktoś wie jak coś owego zrobić lub ma gotowy programik, był bym wdzięczny za info ;)

Wydaje mi się, że nie jest to możliwe. Chyba, że są jakieś bugi w grze. 

Opublikowano

Hmmm gdy grałem na hard chaos i byłem na ts Marcin mówił że może przechodzić przez ściany tylko nwm czy to jest dostępne tylko dla adm czy każdy może zrobić coś takiego

A co do tego net trainera to go szukałem ale coś nie mogłem go pobrać...

Opublikowano

Hmmm gdy grałem na hard chaos i byłem na ts Marcin mówił że może przechodzić przez ściany tylko nwm czy to jest dostępne tylko dla adm czy każdy może zrobić coś takiego

Napisalem Ci temat, ze .net trainer ma taka funkcje -.-

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Da się, u innych wygląda jakbyś chodził przez ściany a u Ciebie to trochę inaczej działa, ale jest coś takiego. 

nfsw_ILAYSI.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...