Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial]Nowy Wygląd Skilli Dla Woja :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez dłuższego wstępu udostępniam Wam nowy wygląd skilli dla woja by Reikari z ePvPers.

Video :

Intrukcja :

1.Ściągnij plik pack.rar (dam na samym dole).

2.Wypakuj.

3.Pliki PC.epk i PC.eix wypakuj do Metin2. Przykładowo - E:/Metin2/Pack !!!

4.Ciesz się wyglądem skilli jak na video :)

Download :

To jest ukryta treść, proszę

Skana nie daję, bo plik trochę waży...

Podoba się ? Nie pogardzę + :)

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

-,- omg nie umiecie wlasnych zrobic tylko CTRL+C i CTRL+V ?? . IAMPERFECTION :D gz spamerskiego tematu o wlasnym serwerze na dedyku. Usmialem sie do lez jak napisales ,ze koniec serwera bo sui odszedl. W takim razie widac jakich fachowcow braliscie ;) typowe KOLESIOSTWO rodem z PZPN. SUICIDE slusznie zrobil odchodząc jestem pewien ,ze znajdzie lepszy team do wspolpracy.

Opublikowano

@PanZagłady

Zaczynają mnie wkurwiać Twoje gadki... Nie podoba się to się nie wypowiadaj... Może nie wszyscy wiedzą jak takie coś zrobić lub nie wiedzą co to ePvPers...

@Report za post nie wnoszący nic do tematu...

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

:P Juz sie ciebie boje za te reporty wypowiedzialem swoj poglad i mam do tego prawo i nie bedzie mi taki cwaniak jak ty rozkazywac.

Ja daje report za wulgaryzmy :) widac slaba psychika i nerwy . No gdzie ten twoj dedyk na skale europejska ?? :lol: :rolleyes: Caly czas ludzi zapewniales ,ze bedzie na serio B) . Mi to wisi bo pracuje nad swoim. Wie o nim kilka osob tylko :).

Co do faktu nie wszyscy wiedza jak to zrobic ?? Ja bym zmienil to na wiekszosc sie leni i nie szuka HOWTO na google ;). Mniejszosc moze faktycznie nie wiedziec a czesc juz wie jak to zrobic bo uzywa czegos co nazywamy MÓZGIEM.

Opublikowano

Ale jeśli wiesz to na h.. się udzielasz ? Jest BARDZO DUŻO osób na tym forum, które chcą upiększyć sobie clienta, a nie wiedzą jak.

Chyba to forum jest od czegoś...

Ja daje report za wulgaryzmy

Gdybyś znał regulamin to wiedział byś, że na forum nie obowiązuje zakaz przeklinania :)

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

Wulgaryzmy nie są zakazane, jedynie ich nadużywanie może zakończyć się warnem. Nie pozwolę na taki spam... Temat zamykam, uspokójcie się bo polecą bany na 24h^^

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
  • 4 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...