Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie m2Bob

spik90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Jako, że nikt tego bota nie kupuje a tematy są z połowy 2013 roku, chciałbym zapytać, czy ogólnie coś się zmieniło i w jaki sposób niektóre funkcje działają :

1. Czy kupno na allegro bota za 20 zł jest dalej pewne? Gościu ma nawet dobrą stronkę, fajnie wszystko opisane itd. 

2. Czy czas konta leci jeśli nie jesteśmy w grze? Przekopałem trochę tematów, i kilka postów było, że czas stoi, jeśli bot jest wyłączony. Prawda czy fejk?

3. Czy już można włączyć to samo konto na np. dwóch komputerach? 

4. Czy jest dostępny waithack na m2boba? Myślę, że w połączeniu z moblockiem działałoby to idealnie na łuczników. Ogólnie, zastanawiam się czy jest jakis sposób na nich, czy po prostu trzeba używać skilli, tak jak to robiłem dawniej. 

Mam już lekko rozpisane jak się lekko wzbogacić na TBD, pieniądze na koncie są, dlatego zastanawiam się właśnie nad kupnem m2boba na 20/40 dni, niż męczenie się z kamerem. 

Myślę, że odpowiedzi będą na poziomie.

Dzięki, pozdrawiam ;)

Opublikowano

1) Tak, kupno na allegro jest pewne. Kupowałem już od niego 3 razy, zawsze bez problemów po ok.10 minutach wszystko masz na emailu.

2) Tak, masz 20 dni na używanie od czasu wprowadzenia klucza na stronie m2bob.net

3) Możesz włączyć na dwóch komputerach, lecz jeśli odpalisz na drugim komputerze będzie musiał czekać 24h aby móc znów odpalić na pierwszym komputerze

4) Nie mam zielonego pojęcia

Ogólnie to polecam i pozdrawiam. ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dzięki za informacje!

Dziś zamierzam kupić i trochę zarobić.

Mam jeszcze pytanie, czy działa stary dobry drophack? Nie powiem, że by się przydał =)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Dzięki za informacje!

Dziś zamierzam kupić i trochę zarobić.

Mam jeszcze pytanie, czy działa stary dobry drophack? Nie powiem, że by się przydał =)

Pozdrawiam!

Na ten moment Drop Hack nie działa.

Może ktoś kiedyś udostępni działającego.

Opublikowano

Na ten moment Drop Hack nie działa.

Może ktoś kiedyś udostępni działającego.

Nie wiem czy grałeś wtedy, kiedy poprzez PT m2bob pozwalał kraść drop. Nie wychodzimy do innych hacków, bo to temat m2bob. Pamiętaj.

Potrzebuję trochę informacji!

1. Funkcja "sprzedawaj bezwartościowe księgi" - jest jakiś spis tego, jakaś lista, gdzie można dodać lub usunąć dane ku? Bądź co bot określa jako wartościowe ku - oprócz aury i czarowanego. Chodzi mi o coś takiego jak silne duchowe, strach, czarowana zbroja, blogo pomoc, zasadzka. Czy to będzie mi zbierał?

2. Jaka jest maxymalna wartość dla Attack Speed, aby nie wyrzucało z gry? 

3. Optymalnym levelem na Kawałki Klejnotów będzie 21lvl czy 30? 

Opublikowano

Odświeżając temat, dodam jeszcze kilka pytań, odnośnie m2boba.

4. W bocie jest funkcja GM Detect lub podobnie - ogólnie, wykrywanie GM. No okej, wykrywa mi GMów, którzy mają przedrostek [GM], a nie wykrywa tych, co mają przedrostek (GM). I te nawiasy powodują, że bot nie wykrywa danego GM i leci ban. Czy jest zatem możliwość skonfigurowania bota tak, aby wykrywał zarówno nawiasy kwadratowe jak i zwykłe? Właśnie przez to dostałem dwa baniki. 

Bo chodzi o to, że GM widniał na liście, ale bot nie przyjmowal go jako GMa tylko jako gracza, ponieważ GM nie miał tego znaczka nad głową. Na mapie też był jako zwykły gracz, ale miał w nicku (GM).

Opublikowano

1. Te księgi które wypisałeś bot zostawia. Listy w funkcjach bota nie ma (jest tylko i wyłącznie lista gdzies zaznaczasz czego ma nie sprzedawać, lecz księgi są podpisane jako "księga umiejętności")

2. Ja biegam przy speedataku 180 one hit single i powiem Ci, że wywali może raz w przeciągu godziny.

3. Zdecydowanie 21 lvl (mental eq+6)

4. Tutaj to niestety Ci nie pomogę.

Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...