Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zbanowanych 175661 kont za używanie niedozwolonych programów

itq5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie czytalem tego artykulu, ale watpie zeby riot zbanowal 175k, w tym legende forum - Selex jeden trzy trzy siedem.

Na chińskim serwerze..

@topic

Mam nadzieję, że Riot niedługo wprowadzi Hack Shielda, modyfikacje typu BoL niszczą rozgrywkę, ale co do takiego MK Jogo to spoko, bo taki timer to można stoper koło komputera włączyć. Ciekawe, czy Riot zrobi ten krok też na europejskich serwerach, było by miło :) 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Na chińskim serwerze..

@topic

Mam nadzieję, że Riot niedługo wprowadzi Hack Shielda, modyfikacje typu BoL niszczą rozgrywkę, ale co do takiego MK Jogo to spoko, bo taki timer to można stoper koło komputera włączyć. Ciekawe, czy Riot zrobi ten krok też na europejskich serwerach, było by miło :)

Hack Shield ? Najgorszy program ever. Strasznie dużo błędów ma i przez niego czasami gra się niechce odpalić (przykładowo RaiderZ (kiedyś nwm jak teraz)). 

@topic

Tępić Bol'owców. Mam nadzieje, że Riot coś z tym zrobi.

d3witchdoctor.jpg

Opublikowano

W sumie spoko, oszustwa na urfie były nieszkodliwe. Mogliby za to pobanować pajaców pokroju Srelexa chwalącego się całemu światu, że gra na bolu...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Jeśli myślicie, że jakieś marne hakszildy pomogą Riotowi w walce z BoLem to się mylicie xDD. Myślicie, że twórcy BoLa tak łatwo odpuszczą łatwy zarobek i nie stworzą obejścia?

Koniec ery LoLa. SPACEBAR OR DIE! xD

Opublikowano

Hack Shield ? Najgorszy program ever. Strasznie dużo błędów ma i przez niego czasami gra się niechce odpalić (przykładowo RaiderZ (kiedyś nwm jak teraz)). 

@topic

Tępić Bol'owców. Mam nadzieje, że Riot coś z tym zrobi.

no tak kurwa mózgu, nie będzie się dało lola przez to odpalic i nic z tym nie zrobią, a pierdolimy was ludzie którzy macie zbuggowanego hackshielda, już sobie nie pogracie

Opublikowano

Jeśli myślicie, że jakieś marne hakszildy pomogą Riotowi w walce z BoLem to się mylicie xDD. Myślicie, że twórcy BoLa tak łatwo odpuszczą łatwy zarobek i nie stworzą obejścia?

Koniec ery LoLa. SPACEBAR OR DIE! xD

Ty myślisz, że Riot pozwoli na stratę graczy zrażonymi BoLem? Niedługo każdy będzie wiedział co to jest i Riot podejmie pewne kroki. Przecież może wprowadzić coś innego niż HackShield, a nawet stworzyć własną zaporę jak na przykład ma firma Valve (VAC) lub jakiś program z patcherem jak ESL (ESL Wire). 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Za bola nigdy bana nie będzie bo to tak jakby banować koreańców za to że mają dobry reflex.

Będą na 100%, bo to ingeruję w LoL'a. :) To tak jakby grać w CS 1.6 na aimie i powiedzieć, że gram jak polski Neo i mam teraz taki sam refleks jak on... Tylko, żeby Riot nie przesadził i nie zaczął banować za timery ale to jest bardzo mało prawdopodobne. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Nigdy banów nie będzie, bo zawsze zabezpieczą pakiety, aby nie były wysyłane. W firmie bola siedzą mądrzejsze głowy niż w samym riocie.

Opublikowano

No właśnie. Riot to są półmózgi łase na kasę. Oni tylko we łbach mają "Wydajmy skina!" "Wydajmy postać!" i tyle.  Informatyków to mają z dupy.. lepszych w technikum znajdziesz.

Opublikowano

No właśnie. Riot to są półmózgi łase na kasę. Oni tylko we łbach mają "Wydajmy skina!" "Wydajmy postać!" i tyle.  Informatyków to mają z dupy.. lepszych w technikum znajdziesz.

Okay znajdź takich którzy zrobią grę MOBA w która gra 100 mln graczy a dostaniesz medal internetu.

Śmieszą mnie ludzie którzy gadaj ze w RIot pracują sami debile i są porównywalni do małp, bo zrobienie głupiej rzeczy zajmuje pewno dużo czasu. Aha no tak zapomniałem żeby wprowadzić nowe item trzeba wgrać obrazek i juz po sprawie, puknijcie sie w czola i pomyslcie troche. I powiedz mi kto by nie chciał zarabiać skoro może, NIE MUSISZ KUPOWAĆ SKINÓW jest to gra f2p wiec nie wiem o co ci chodzi.

Co do Bol'a nie popieram tego gunwa. Sam kiedyś na tym próbowałem grac i gram z tym gorzej jak bez wiec nie wiem co ludzie w tym widza. Teraz co 5 rund można zauważyć gracza z bolem co mnie juz troche denerwuje, ostatnio nawet 2 graczy w przeciwnym teamie grało na bolu a i tak przegrali bo nie używali mózgu i taka jest prawda i graczach bol'a myślą ze program wszystko za nich zrobi. Mam nadzieje ze Riot wkrótce coś z tym zrobi bo to się staje nieznoszne

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

@2up, jak wy pierdolicie, aż śmiać się chce - chuja sie znacie na zasadach jakie tam obowiazuja, oraz jakie "łby" siedzą w riocie, a sie udzielacie jakbyście kurwa byli panami świata, "lepszych w technikum znajdziesz" hahahah...
A co do tematu to myślę że taka liczba kont mozliwe ze została zbanowana, lecz może 5% dostała permbana, reszta kitajców za tydzien znowu bedzie mogla napierdalać 10x na sekunde myszką.

Opublikowano

Nigdy banów nie będzie, bo zawsze zabezpieczą pakiety, aby nie były wysyłane. W firmie bola siedzą mądrzejsze głowy niż w samym riocie.

No, zapewne Ty 15 latku jesteś mądrzejszy niż oni. Dobrze wiesz co chcą zrobić, wiesz jakich mają informatyków, wiesz jacy są w technikach, wiesz kto siedzi w firmie bola. Jebnij się w łeb czymś ciężkim. Gówno widziałeś a robisz z siebie jakiegoś mózga. Twoje umiejętności pewnie nie dorastają im do pięt więc trochę szacunku by się przydało bo to dzięki nim masz w co sobie pograć. Wymądrzasz się tak na ich temat a pewnie nie odwidziłeś nigdy reddita. Dodanie chociaż itema jak Veme wspomniał to trochę roboty pewnie więc spróbuj sam zrobić postać. To, że wymyśli się jakie skille nazwę i historię to nic.

Za samego bola wątpię, że zaczną banować. Może w S5 coś wymyślą, bo jednak to chyba nie takie łatwe się przed tym zabezpieczyć. Gracze chyba powinni nagłaśniać tę sprawę to może riot się w końcu zainteresuje - nie ten polski ale ameryka

@down

żegnamy się na kilka dni chyba za niedługo ^^

Opublikowano

No, zapewne Ty 15 latku jesteś mądrzejszy niż oni. Dobrze wiesz co chcą zrobić, wiesz jakich mają informatyków, wiesz jacy są w technikach, wiesz kto siedzi w firmie bola. Jebnij się w łeb czymś ciężkim. Gówno widziałeś a robisz z siebie jakiegoś mózga. Twoje umiejętności pewnie nie dorastają im do pięt więc trochę szacunku by się przydało bo to dzięki nim masz w co sobie pograć. Wymądrzasz się tak na ich temat a pewnie nie odwidziłeś nigdy reddita. Dodanie chociaż itema jak Veme wspomniał to trochę roboty pewnie więc spróbuj sam zrobić postać. To, że wymyśli się jakie skille nazwę i historię to nic.

Za samego bola wątpię, że zaczną banować. Może w S5 coś wymyślą, bo jednak to chyba nie takie łatwe się przed tym zabezpieczyć. Gracze chyba powinni nagłaśniać tę sprawę to może riot się w końcu zainteresuje - nie ten polski ale ameryka

Na samym starcie pierdolony jebany polaczku zwracaj sie do mnie z szacunkiem, bo mam prawie 20 lat, a nie wspomniane 15. Wiem kto jest w teamie bola, jakich mają ludzi i ogarną wszystko aby tylko ten cheat był, więc proszę skończ mi pierdolić.

Dlaczego w NASA zabezpieczają je najlepsi informatycy czy chuj wie co, jak są też najlepsi hakerzy którzy to bez problemu rozwiążą? hard pathetic

Opublikowano

Jakiekolwiek oficjalne źródło?

P.S. wykrycie BoLa to banał.

Opublikowano

Na samym starcie pierdolony jebany polaczku zwracaj sie do mnie z szacunkiem, bo mam prawie 20 lat, a nie wspomniane 15. Wiem kto jest w teamie bola, jakich mają ludzi i ogarną wszystko aby tylko ten cheat był, więc proszę skończ mi pierdolić.

Dlaczego w NASA zabezpieczają je najlepsi informatycy czy chuj wie co, jak są też najlepsi hakerzy którzy to bez problemu rozwiążą? hard pathetic

I co z tego, że masz 20 lat? :D

Co do tematu, to ciekaw jestem czy rito prowadzi jakąś dokumentacje na temat użytkowników bol'a ..

P.S. wykrycie BoLa to banał. 

Jakim sposobem?(czysta ciekawość)

Opublikowano

Beka z Bolowców xD Możliwe że za odpowiednią kwotę RP będzie można uzyskać unbana ;d

Wątpię aby Riot sprzedał się aż tak bardzo, znalazły by się osoby tylko po to aby dostać tego bana i skompromitować Riot. Najlepsze jest to ze graczami bola są osoby które nie potrafią się wybić i zwalają wszystko na teamy, a gdyby byli odrobinę lepsi wyszli by z tego "elo hell".

Pomogłem? To dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...