Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry z silvera

Bondzowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

trol2png_exqnnpa.png

zaje.. duo na bocie 8 minuta mieli 1/8 ..

Niech ktoś mi powie, co mam zrobić, zeby nie dostawać takich idiotów do teamu..

Nawet farmic sie nie dało bo w 20 minucie nafedowany voli zszedl i siedzial mi na lini..

Opublikowano

nie master nie mógł wycarowac. jak miałem roamowac z mida, w 8 minucie nie mielismy 2 turetów na midzie a soraka z ezem ciagle byli martwi, samemu miałem się wbic na legende varusa i volibera 0/0/8?

spadłem z silvera 1 50 lp to silvera 3 0 lp. przez takich ludzi.

Opublikowano

jak idizesz na mida bierz bardziej mobilną postać, jesli na samym starcie w lobby widzisz pomidorów, wtedy będziesz mógł łatwo roamować i utrzymać nobbów bez feedu

Opublikowano

a co jak nie mogę isc mida? co zrobic jak gram na topie a bot gra jak brązy 5? 

wytłumacz mi też, czy tylko ja tak mam, jak w moim teamie jest jakaś lb czy kha czy cuś to gra jak najgorsze gówno, a jak jest w przeciwnym teamie to robi sieczke jakby na botach grał?

Opublikowano

idź na topa też postacią którą wlecisz w midera albo adc i zgasisz go na 3 strzaly np. irelia bądź nasus oczywiście jak grasz dobrze.

ew. idź najlepiej jungle tam będziesz wiedział gdzie trzeba pomóc

Opublikowano

swietnie, poszedłem topa tryndamere, bot znwou do cholery 2/7 i 2/7 a mi 1/5 no K%@!

KIEDYŚ GRAŁEM adc i wiem ze dobrze gram addc ale przestałem bo inne linie były spierdolinami. teraz nie gram adc i z kolei ten zasrany bot zawsze mi gre przegrywa!

Opublikowano

a co jak nie mogę isc mida? co zrobic jak gram na topie a bot gra jak brązy 5? 

wytłumacz mi też, czy tylko ja tak mam, jak w moim teamie jest jakaś lb czy kha czy cuś to gra jak najgorsze gówno, a jak jest w przeciwnym teamie to robi sieczke jakby na botach grał?

to jest jedna z najwiekszych tajemnic XXI wieku ;d

nie graj postaciami typu diana,ciezko wycarrowac,bo jak spalisz 2x ulta na 1 kolesia(nawet jak jest to adc i go ubijesz) to twoj team nic nie zrobi. grja postaciami dobrymi w obecnej mecie - zed/jax/wukong/syndra/morgana/shyvanna/xin/master , napewno latwiej wyjdziesz. 

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...