Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twitch w jungle

Małpa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro już jest mid i top, to założę temat o twitchu w jungle. Jak myślicie, dobry pick? Niby jest slow i niewidka, ale ja tam nie wiem

Opublikowano

Marny pick bo w late bez feeda(czyli większosc junglerów, jeśli nie każdy) nie nie zrobi. Ni to CC, ni dmg(sam z siebie nie ma). Tankowaty to tez nie jest. Ja nie polecam.

Opublikowano

Kiedys był grany tylko w jungli... A o junglowaniu no cóż grałem nim kilka rankedów i powiem szczerze bardzo ciężkie early game trudno zrobic 2 buffy + wiedzmy. Ale jak juz złapiesz killa, o ci twitchem w jungli nie trudno to spokojnie zaczynasz sie rozkręcać -> coraz wiecej killi, farmy, dragony itp.

graphic.png

Opublikowano

W jungli ma teoretycznie ciężko.. Ale trafiłem na takiego dzisiaj. I dawał sobie dobrze radę. Zależy od enemy junglera. Jak nie zgnębi w early takiego Twitcha to 'gg'.

Wielkim plusem są świetne ganki. Z każdej strony, w każdej, chwili może wyskoczyć. : )

313561454060320945952.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...