Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu Na Windows 7 Krótkie Wyjaśnienie ...

Misiek4Ever

Mu online  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Priv czy global ?

• Global Mu Online
      15
    • Prywatny serwer Mu Online
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak widzę po 10 tematów o Mu online na windows 7 to mnie krew zalewa...

NA WINDOWSIE 7 NIE DZIAŁA MU ONLINE !

Jest to nowy system i nie ma jeszcze działającego mu pod niego ...

może nowy sezon będzie robiony pod 7... Próbowałem wszystkiego i nic nie działa ...

Jedyny sposób to mieć 2 systemy win7 + dodatkowy / inny system niż 7 lub niegranie w mu...

Proszę o nie spamowanie MPC Forum tematami typu "MU Online na windowsie 7" chyba że ktoś zna jakiś skuteczny/magiczny sposób na dokonanie tego...

(proszę o wypełnienie ankiety.)

@Down

heh mój procek nie obsługuje 64bitów więc nie wiem :P thx za info ;)

Opublikowano

Witam.

Informacja dla wszystkich zainteresowanych. MU działa na win7 Ultimate 64, takiego używam.

Nie miałem problemów na DarkMU i obecnie na globalu wszystko działa idealnie. Problemem

pewnie jest wersja win7 której używasz.

Pzdr

Pepesku

Opublikowano

Ja także posiadam win 7 i śmiega elegancko a nawet lepiej jak na xp ...

@ AUTOR TEMATU =======> BZDURA !

(...)

Wyjaśnienie czemu się tnie ...

Win7 Wykrywa 2 karty graficzne z których jedna teoretycznie nie chodzi a praktycznie tylko ona jest kompatybilna na win7... wystarczy pobrać do niej najnowsze sterowniki i odpalić grę z parametru WIN XP SP3

I mamy problem z głowy...

Apropo jeżeli kupujemy komputer z oryginalnym oprogramowaniem będzie widoczna tylko jedna karta graficzna i właśnie na nią pobieramy aktualizacje ze systemu ...

Opublikowano

I u mnie Global jak i Zhyper śmiga na Windows 7 Ultimate x64, ale...

... na Globalu bardzo długo był (jest?) bug i GameGuard wywalał okienko z informacją, że wykrył hacka, co kończyło się automatycznym DC.

Na razie u mnie bug ustąpił, ale znając życie - wróci w najmniej oczekiwanym momencie.

Opublikowano

Ja także posiadam win 7 i śmiega elegancko a nawet lepiej jak na xp ...

@ AUTOR TEMATU =======> BZDURA !

(...)

Wyjaśnienie czemu się tnie ...

Win7 Wykrywa 2 karty graficzne z których jedna teoretycznie nie chodzi a praktycznie tylko ona jest kompatybilna na win7... wystarczy pobrać do niej najnowsze sterowniki i odpalić grę z parametru WIN XP SP3

I mamy problem z głowy...

Apropo jeżeli kupujemy komputer z oryginalnym oprogramowaniem będzie widoczna tylko jedna karta graficzna i właśnie na nią pobieramy aktualizacje ze systemu ...

robię tak jak napisałeś i dalej się tnie... mam aktualne sterowniki i odpalam w zgodności win xp sp3 ... dalej laaagi... win7 wykrywa mi tylko 1 kartę graficzną ...

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Działa i będzie działać. Problem roziwązany przez nProtect z niekompatybilnością GameGuarda został już jakiś spory kawałek czasu temu ;) Temat zamykam z racji tej, że jest on przestarzały a problemów nie ma.

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...