Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wiekszością serwerów.

19sebiox98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z metinem a mianowicie, grałem wcześniej długo na serwerze Alcatra bez żadnych problemów, potem pobrałem Exalion'a, też grałem bez problemu. Nadszedł czas gdy pobrałem Mentis'a. Zalogowałem się do gry bez kłopotów, poszedłem poexpiłem może ze 3 minuty, nagle lag. Po chwili zrobił się szary ekran oraz "Brak odpowiedzi". Za każdym razem gdy wchodzę na ten serwer, przy odpalaniu od razu czarny ekran i brak odpowiedzi, gdy klikne w okienko robi się szary ekran. No dobra mówię ściągnę inny serwer po czym pobrałem Laneris, FunMT2, Dreikon, NerviL. W każdym z tych serwerów jest tak samo, przy czym, Exalion dalej mi działa! Oczekuję jakiejś pomocy w tej sprawie.
Gram na laptopie.
Dane:
System operacyjny Windows 7 Home Premium 64-bitowy
Pamięć ram 4GB
Procesor AMD Turion II P520 Dual-Core 2.30 GHz
Karta Graficzna ATI Mobility Radeon HD 5650

Myślę że to wszystko.

Opublikowano

Po kliknięciu "rozwiąż problemy ze zgodnością", gdy uruchamia się wyskakuje okienko z napisem "FATAL ERROR!! Python Library file not exist!". Sterowniki są najnowsze.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...