Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką wybrać postać do gry solo?

Toxic325325

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem zapytać się doświadczonych graczy jaka postać jest według was najlepsza do gry solo? Chodzi mi bardziej o postać pod PvE niż PvP, wole expić niż się klepać. Dzisiaj zacząłem swoją przygodę z aion'em więc jestem zupełnie "zielony". Prosiłbym o podanie jakichś argumentów dot. podanej postaci.

Każda przydatna wypowiedź będzie nagradzana + i 5 w profilu.

Opublikowano

Ja nie polecam gunnera, gdyż jest po prostu za łatwy. Nie trzeba myśleć praktycznie żeby nim grać. Caly czas wciskasz 4 skille, resetujesz i znów to samo. Jest zbyt łatwą postacią, a osoby, które wolą wyzwania niech wybiorą inną klasę. 

Opublikowano

Ja osobiście gram klerem jestem nowy ^^ . Na 15 lvl idzie nawet dobrze z dystansu bierzesz mobki i git . Jak ktoś ci więcej walnie masz do tego leczenie buffki itp . 

Opublikowano

Jeżeli szukasz wyzwania to polecam assasina, wybrałem go ze względu na sentyment do postaci ze sztyletami, z tego co wiem jest to trudna postać.

Ja wbiłem nim 30lvl i muszę CI powiedzieć że nie narzekam ani na exp, ani na pvp. Jest dobry w jednym jak i drugim, przynajmniej na tym lvlu.

Jeżeli wyzwania jednak nie szukasz, to bierz gunnera, świetnie wygląda i jest łatwy do ogarnięcia.

Opublikowano

Czemu robicie z gunnera takiego dla małych dzieci?

Widać, że nie pograliście tą postacią wystarczająco długo aby powiedziec czy jest trudna czy latwa.

Prawdziwe ,,ogarnianie" rozpoczyna sie na max lvl.

Wiec nie mowcie ze jest taka latwa postacia bo czasami sam mam problem, co gunnerem juz troche gram.

Przepraszam za brak polskich znakow.

Symon7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...