Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza klasa (solo)

kakako15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje najlepszej klasy do gry solo.

Aktualnie gram gladem (30lv) i wszyscy mnie pokonują (pvp) ;_;

Prosze piszcie + i - danej klasy.

Pozdrawiam !

@edit

Rozdaje like !

Napiszesz 1 klase = 1 like :)

Opublikowano

Glad jest trudny do expienia, ale to nie znaczy, że jest zły na pvp. O tym możesz się przekonać na 65 lvl ;) Miałam kolege ktory grał gladem i naprawde byl swietny w pvp :) Tylko trzeba sie nauczyc grać dana klasa. Poza tym zawsze znajdzie sie jakas antyklasa ;) 

Ale może spróbuj pograć zaklinaczem, rangerem, to są postacie dosyć łatwe i bardzo dobre na pvp. Teraz też ulepszyli barda, więc możesz też zobaczyć tą postac, bo oprócz tego że potrafi kozaczyć na pvp, ma także dużą przeżywalność na pve (ma heal, dispel, rebirth). Nie wiem co z gunnerem po tym patchu 4.5, bo trochę go znerfili ;)

Opublikowano

30 lv to jeszcze nie myśl o pvp. Wbij 65, zdobadz dobry ekwipunek ogarnij skille i stygmaty i zobaczysz wtedy. ;) Powodzenia

Opublikowano

Dołączam się do tematu. Jaka postać na solo? Wybieram między gunnerem a bardem czym mi bd łatwiej expić?

Według mnie gunner lepszy na niższych lv oraz wyższych. Ma b. duży dmg i łatwo mu się expi. Jest praktycznie samo wystarczalny, gdyż ma skille na zwrot many i hp. 

Opublikowano

Według mnie gunner lepszy na niższych lv oraz wyższych. Ma b. duży dmg i łatwo mu się expi. Jest praktycznie samo wystarczalny, gdyż ma skille na zwrot many i hp. 

A Etertech?

Opublikowano

A Etertech?

On jest dobry do PvE i do dungeonów/bossów w pvp średni bo łatwo uniknąć jego skilli i ma duże castowanie no ale jak wejdą wszystkie skille to można z łatwościa zabic przeciwnika. Mimo tej wady w pvp jest bardzo fajną profesją i daje dużo funu

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wedlug mnie bierz gunnera. Ja gram nim od niedawna ale misje ktore jako kleryk musialam robic z kims ,gunnerem spokojnie robie sama. Ma sie duzy DPS i spokojnie majac 20lvl wygrywam pojedynki z 22 lvl ;)

Opublikowano

Też gram strzelcem i mogę go polecić. Mam 40 lv i jak na razie z misjami nie ma większego problemu (oczywiście jest kilka których nie zrobię sama), Asmo też klepie się nieźle.

Próbowałam grać prawie wszystkimi klasami, jednak strzelec szczególnie przypadł mi do gustu. Jedynym minusem jest chyba to, że co 3 osoba wybiera tą klasę. :P

@harger99 tak, mówię o Barusie. :)

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Też gram strzelcem i mogę go polecić. Mam 40 lv i jak na razie z misjami nie ma większego problemu (oczywiście jest kilka których nie zrobię sama), Asmo też klepie się nieźle.

Próbowałam grać prawie wszystkimi klasami, jednak strzelec szczególnie przypadł mi do gustu. Jedynym minusem jest chyba to, że co 3 osoba wybiera tą klasę. :P

No nie wydaje mi się zalezy jaki serwer na polskim może tak :D ale nie oszukujmy się misje łatwo jest nim robić :D trzeba tylko ogarniac jaki skill kiedy użyć i szanować potki :)

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A ja tam stwierdziłam że bard to jedyna klasa samowystarczalna do tego z dobrym walnięciem (wiem wiem powtarzam się) co do ogarnięcia klas to każda tego wymaga poznanie skili przeciwnika( właśnie nie swoich) to podstawa do pokonania w pvp najlepiej...zrob Twinka na 30 lvl (teraz eq do pvp to pryszcz zdobyć :p) i cwicz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...