Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto grac?

Hotarti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Takie nietypowe pytanie.

Nie gralem w Metina na PLu juz ponad 5 lat

W metina ogonlie juz ze 4 lata

Teraz zastanawiam sie czy zagrac na tym nowym serverze (TBC?)

Czy wg was warto jeszcze wracac do tej gry? Da sie cos ugrac?

Duzo botow/cheaterow?

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Nie warto... FMS  +0 1kk ( a aura 2,5 ) nie graj na PL bo PL to teraz HARD priv ;)

Opublikowano

Grac zawsze mozna ale jesli nie przeszkadza Ci masa botów, yangow na allegro , a na nowym serwie juz wkrotce maja dodac yangi do IS, na starszych juz sa.

Straszne bagno, nie polecam.

Opublikowano

Moim zdaniem nie warto. Pograłem 3 dni na tym serwerze wbiłem 35 lvl jakiś tam fms +8 i reszta nawet spoko eq i słaby ten serwer. Na każdym spocie jest conajmniej 1 bot, co 2-3 osoba do 40lvl sobie luruje hackami. Jak nic nie wydasz na tą grę to ciężko będzie ci coś ugrać. Sam przed chwilą skończyłem grać na tym serwerze. Fms na 9 spalilem a reszte rozdałem kolegom. 

Opublikowano

średnio, np na tbd z kolegami się wybiliśmy mamy 2x buff 48 i 53lv ja mam wp 64 kolega wp 59 i jeszcze jedne kolega 67 do tego jeszcze koleżanka na dropkach ciśnie, jeden 35, jeden 15 na metki m1 do tego all gramy i jak się wybijemy i ogarniemy postacie itd. to za 4-7mieś bedziemy sprzedawac kk na allegro ;) nawet fajnie sie gra po dwoch latach przerwy

Opublikowano

Masz szanse zarobić trochę pieniędzy, jeśli wyexpisz w 2-3 dni około 50 level. Inaczej to będzie dla Ciebie męka :)

Opublikowano

Nawet jeżeli będziesz się starał, nie dasz rady. Ten 1 rok - 2 lata to niby nie dużo, ale po tym czasie wchodzi możliwość przenoszenia postaci z np. Samosa na TBD. Oznacza to, że jeżeli ktoś miał full eq, to nie masz już i tak szans. 

PL ma ustawionych graczy, którzy mają dużo hajsu i dla nich gra ma sens, tak się nigdzie nie wybijesz już.

P.S.

Za kilka miesięcy zapewne do IS trafi truciak +9 ze śr 50+.

Pozdrawiam 

Opublikowano

Nie warto... FMS  +0 1kk ( a aura 2,5 ) nie graj na PL bo PL to teraz HARD priv ;)

Drogi chłopcze, FMS +2/3 z sr +15 można kupić za jakieś 500-700k. Aure nawet można kupić po 400k, a ogólnie jest po 500k.

Grac zawsze mozna ale jesli nie przeszkadza Ci masa botów, yangow na allegro , a na nowym serwie juz wkrotce maja dodac yangi do IS, na starszych juz sa.

Straszne bagno, nie polecam.

Co z tego, że dodadzą yangi do IS? Wątpię, aby normalny człowiek tam je kupił.

Jak już się chce kupować yangi to znacznie taniej to wychodzi na allegro (dzięki botom, którzy tworzą gospodarkę serwera)

Moim zdaniem nie warto. Pograłem 3 dni na tym serwerze wbiłem 35 lvl jakiś tam fms +8 i reszta nawet spoko eq i słaby ten serwer. Na każdym spocie jest conajmniej 1 bot, co 2-3 osoba do 40lvl sobie luruje hackami. Jak nic nie wydasz na tą grę to ciężko będzie ci coś ugrać. Sam przed chwilą skończyłem grać na tym serwerze. Fms na 9 spalilem a reszte rozdałem kolegom. 

Najwięcej botów jest w M1/ M2. Czasami kilka można spotkać na dolinie, pustyni.

Jeżeli Ci to tak bardzo przeszkadza to graj w chunjo, tam mało co jest botów :>

Grać warto ale na privach.

Global to teraz syf..

Serwery prywatne padają po kilku tygodniach/ miesiącach. Nie warto na nich grać ze względu na małą ilość graczy w porównaniu do globalnych (oficjalnych) serwerów.

Administratorzy prywatnych serwerów chcą z Was wyciągnąć jak najwięcej kasy. GF może też, ale ceny są wysokie i to zniechęca graczy do kupna SM'ów. W dodatku dużo rzeczy można kupić na allegro. Na tych nowych prywatnych serwerach jest gówno, a nie allegro.

Masz szanse zarobić trochę pieniędzy, jeśli wyexpisz w 2-3 dni około 50 level. Inaczej to będzie dla Ciebie męka :)

Wystarczy, że postawi sobie 5 botów na 10 godzin i ma zarobione jakieś 200/ 300 zł dziennie ;__;

Pl zszedł na psy już Yangi w is... niedługo bdz mógł kupić exp w is

Ludzie nagadali Ci takich głupot, a sami teraz grają na PL'u. Jesteś po prosty śmieszny wypisując takie pseudo komentarze.

Zauważ, że na każdym globalnym serwerze wprowadzili w IS i także tam mało kto je kupuje, bo taniej można kupić na allegro (Polska)/ ebay'u.

Nawet jeżeli będziesz się starał, nie dasz rady. Ten 1 rok - 2 lata to niby nie dużo, ale po tym czasie wchodzi możliwość przenoszenia postaci z np. Samosa na TBD. Oznacza to, że jeżeli ktoś miał full eq, to nie masz już i tak szans. 

PL ma ustawionych graczy, którzy mają dużo hajsu i dla nich gra ma sens, tak się nigdzie nie wybijesz już.

P.S.

Za kilka miesięcy zapewne do IS trafi truciak +9 ze śr 50+.

Pozdrawiam 

Wątpię, aby za rok była możliwość użycia biletu podróżnika. Jak już to GF poczeka aż serwer rozwinie się, aby topka serwera na tym nie ucierpiała.

Drugą sprawą jest to, że graczom z starego serwera nawet nie będzie się to opłacać. Będą musieli wydać 2000SM, żeby przenieść tylko postać + trochę eq. Może i będzie skończony biolog, a także będzie top1 na serwerze, ale skoro będzie miał już wszystko to gra jest bez sensu (zostaje pvp). Praktycznie już nic nie będzie mógł robić. Nie widzę w tym żadnego sensu...

To co napisałem wyżej to tylko moja subiektywna opinia na powyższe komentarze. Nie musisz się z nią zgadzać.

Dodam jeszcze, że mi się gra przyjemnie. Na moich kochanych botach zarabiam krocie. Polecam tym, którzy się nudzą i chcą zarobić <3

Opublikowano

Można sobie pograć ale bez wydawania pieniędzy mało co zrobimy. Ceny idą coraz bardziej w górę, więc nie mamy dużo czasu na kupienie ekwipunku. Jak wygląda gra na tym serwie:

Tak wiem, ból dupy ;_;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...