Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anewil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1385304843-U691595.pngPRISON.MINECRAFT.PL1385304877-U691595.png

1385304711-U691595.pngTyp serwera: : Prison

1385304711-U691595.pngRodzaj serwera: : Dedykowany

1385304711-U691595.pngSloty: 100

1385304711-U691595.pngIp: prison.minecraft.pl

1385304711-U691595.pngPotwory: Włączone

1385304711-U691595.pngZwierzęta: Włączone

1385304711-U691595.pngPvP: Włączone

1385304711-U691595.pngPremium: Wyłączone

1385304711-U691595.pngNether: Włączony

1385304711-U691595.pngBialaLista: Wyłączona

1385305608-U691595.png

Anewil - Admin
danielos125 - sMod
TheGhostPL - Mod
MegADominiKZioM - kMod

Chcesz dołączyć do ekipy ? Napisz do mnie :)

1385305694-U691595.png

Już w ten piątek o godzinie 19.00 (6 czerwca 2014) nastąpi ponowne otwarcie serwera Prison. Na nowych więźniów czeka już ulepszony system rozgrywki wraz z nową mapą. Serwer zawiera wiele pomocnych oraz urozmaicających rozgrywkę pluginów, które staraliśmy się w miarę naszych możliwości jak najlepiej skonfigurować, aby gracze poczuli się jak w prawdziwym więzieniu. Wynajmij własną celę, aby móc trzymać w niej swe niezbędne do serwerowego życia przedmioty, załóż także własną plantację (może być to nawet plantacja marihuany). Na graczy czeka także wspaniały system zadań, które możemy przyjmować od licznych npc, rozmieszczonych po całym świecie, w którym toczy się więzienna „walka” o szacunek i bogactwa. Zaczynając od bycia skazanym na śmierć drwalem, awansuj na wyższe poziomy i zostań szlachetnym wojownikiem i władcą więzienia. Nie czekaj, tylko dołącz do nas!

11798624.jpg?140207210411798690.jpg?140207210411798692.jpg?140207210411798639.jpg?1402072017

Opublikowano

Całkiem dobrze się zapowiada. Lecz brakuje mi w prezentacji grafiki. Daliście jedno zdjęcie, z czego jest to cela ._. . Ogólnie to wejdę, bo mi się podoba po opisie.

Opublikowano

Mam nadzieję, że to nie będzie kolejny nudny serwer prison na pluginach z neta, tylko jakieś autorskie pluginy/skrypty. Pozdrawiam i czekam na start.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mam nadzieję, że to nie będzie kolejny nudny serwer prison na pluginach z neta, tylko jakieś autorskie pluginy/skrypty. Pozdrawiam i czekam na start.

Oczywiscie jak najbardziej posiadamy autorskie skrypty i pluginy począwszy od lvli aż po efekt ponizej 2 punktow glodow... Wiecej rzeczy zobaczycie na serwerze :)

Opublikowano

@UP No mam nadzieje, bo pograłbym na jakimś jailu.

Więc zapraszam, w porównaniu z innymi jailami mamy wiele wiecej atrakcji min. aukcje, questy, zezwolenia, narkotyki :D

Opublikowano

To nie jest prison.

Jakiś skyblock raczej.

Byles na serwerze kilka sekund i odrazu stwierdzasz ze to skyblock... Mapa jest polozona na latajaych wyspach, ale to nie jest skyblock

Zapraszam na serwer he.minecraft.pl:25581

Opublikowano

Nie byłem na serwerze kilka sekund. Byłem około 1 godziny. I fajną macie administracje ;). Ile mają lat? 10?

Opublikowano

Anewil, takich ludzi po prostu nie da się zrozumieć. Ogólnie serwer jest dla mnie bardzo ciekawy oraz naprawdę fajny. Dawno nie grałem na tak dobrze zrobionym serwerze Prison.

A co do pana którzy próbuje wszczynać kłótnie to powiem tak. Jasmina, Anewil, Arbuz, Danielos. Administracja serwera.

Danielos - Wątpie byś go widział. Ale i tak i tak jest dobrym ogarem.

Jasmina - Też ostatnio jej/jego nie ma, więc wątpie byś ją/jego widział. Lecz też raczej to ogar. (Pewnie na zwolnieniu)

Arbuz - Często wbija jest ogarem.

Anewil - To już chyba każdy wie.

Więc powiedź mi o kogo z administracji Ci chodziło? ;> Chcesz splamić dobry serwer z zadrości czy z czego? Nie potrafisz wydać konkretnej opinii, np. Serwer jest nie za fajny..

Czy coś w tym stylu? Kłamstwo zazwyczaj nie popłaca..

Nie długo serwer startuje z nową edycją (Są już prace) i serwer będzie jeszcze lepszy (Mam taką nadzieję). Więc zapraszam wszystkich, bo naprawdę warto!

Pozdrawiam,

NemlikPL

Opublikowano

Nie jestem zbyt pamiętliwy co do nicków. Poprostu serwer jest tak zrobiony że wydaje się że jest to skyblock a nie prison. Nie próbuję wszczynać kłótni. Gram na bardzo wielu serwerach prison i jest on średni.

To tyle z mojej strony. Dziękuję i pozdrawiam ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Stwierdzę tak.

Serwer na pierwszy rzut oka, wygląda bardzo dobrze. Większość graczy również.

Lecz tu jest ALE. Jakoś po 3 godzinach gry, serwer zaczęło wywalać co chwilę z błędem:

internal exception io.netty.handler.timeout.readtimeoutexception​

Tutaj oczywiście znalazł się gracz wszechwiedzący, znający Javę wzdłuż i wszerz, przez co miałem wykład co to oznacza po napisaniu :

Prawdopodobnie, któryś plugin jest na starszą wersję

Później wbija wielmożny Anewil. Który nijak nie potrafił zrozumieć co się do niego pisało.

W pewnym momencie, zaczął prowokację i lekceważąco, podczas rozmowy z tematem "Czemu wywala ten błąd, jak obciążony serwer itp.", po tym jak podałem mu listę zbędnych pluginów, oczywiście widocznych pod /pl, ale nie pod /? .. Za odpowiedź dostałem dokładnie to:

[10:49:42] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Admin] Anewil: to juz 100x wicej obciazaja twoje wiadomosci ten serwer 

---------------------------------------------------------------------

Dzięki arogancji gracza Golzeb'a oraz administratora Anewil'a, serwer dostaje marne, 4/10.

Pozdrawiam ozięble,

~Przewoz20011

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...