Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem-Sura WP

tsarathan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem, gram na serverze TBD sura wp, wbiłem 30, były to męczarnie, wcześniej dodam, że grałem bodym również na tbd do 26 lvla ( ban nie wiem za co, emaila nie odnalazłem) i było o niebo lepiej. teraz mam eq na +6+7 fms bodzie popalił więc tylko sr 20 +3.. i nie wiem co mam robić w sumie. na ezotach max 2 grupki i padam czasem więc to co wbije to padne zazwyczaj, na dzikusach bedzie wolno leciało no i tony botów. co mam robić? zaczynać od nowa bodym? zawiodłem sie na surze, myślałem że to bóg expa a w mojej opini to bóg leżenia na ziemi.. za pomoc plus :)

Opublikowano

Trzeba ogarniac surkę ;) Zrob sobie od nowa postac lecz nie bodego a mentala. Jak wp padasz na ezotach to bodym tak samo będziesz padac albo nawet szybciej. Mentalem wbijesz 30 lvl znajdziesz gildię, podropisz trochę riby na ezotach (expa oddasz do gildii) i jak zarobisz na eq +7/8/9 to zmienisz na bodego. Chyba że chcesz to przełożysz eq na surę i nią będziesz grał :D

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

surą trzeba umieć dobrze grać ... ja jakoś mam tylko 20lvl na tbd przeciętne eq +6 surą wp i na luzie biorę 2 grupki drapiąc sobie riby :-) mogę ci najwyżej polecić jak sobie nie radzisz to zrób sobie buffa i rób błogosławienistwo na M wtedy Pomoc i za każdym razem jak bd szedł gdzieś expic bierz buffa ze sobą :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...