Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mincraft.pl - Opinie o hostingu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsze słyszę o takim hostingu. Hosting jest nowy?

Przy maksymalnej liczbie graczy mogłyby być lagi, ale Twój zakup. Ja polecam disconnect.pl

Opublikowano

Witam pierwsze słyszę o tym Hostingu na dodatek mają tylko jedną ofertę a 10 slotów więc nie ma sensu kupować u nich bo mogą to być naciągacze

polecam

craftserrve.pl
albo cubehost.pl

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

Zapomniałem dodać, że to jakoś dziwnie, bo firma zazwyczaj jest rejestrowana na nazwę hostingu, a nie jakieś AIP.

Opublikowano

Zobaczymy, może dopiero wdrażają się na rynek, choć moim zdaniem lepiej inwestować w coś bardziej znanego, by mieć pewność, że nie znikną po tygodniu z rynku.

5,50zł - 640mb - 10 slotów, słabo

już o wiele lepiej fiberhost stoi

5,40zł - 700mb - 8 slotów

Opublikowano

pierwsze slysze. lepiej nie ryzykowac. mogli by dac serw na testowanie na 2h :-)

Opublikowano

Pewnie jakiś nowy hosting. Wygląda profesjonalnie, ale czy jest - nie wiem. Ja na Twoim miejscu na razie nie kupowałbym tam serwera oraz nie ufał im w 100%, tylko kupił na jakimś zaufanym hostingu.

Opublikowano

Wszystko pięknie ładnie ale po sprawdzeniu okazuję się iż NIP to wcale nie oni tylko :

AKADEMICKIE INKUBATORY PRZEDSIĘBIORCZOŚCI NAZWA SKRÓCONA: AIP (KRS: 0000199402, NIP: 5242495143, REGON: 015690013)

Który na dodatek ma status fundacji.....

Po za poznaniu się ze stroną tej instytucji dochodzę do wniosków że to rodzaj legalizacji firm krzaków.

Oferta nie specjalna.

Wakacje idą więc będzie coraz więcej takich firm.

Co do autora tematu to podejrzewam że jest powiązany z tym hostingiem(pierwszy post i już pyta się o opinie o hostingu?)

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja bym nic tam nie kupował ! bo pierwszy raz  słysze o takim hostingu ! i zdaje mi się czy tan jest tylko 1 oferta ?

Opublikowano

Wszystko pięknie ładnie ale po sprawdzeniu okazuję się iż NIP to wcale nie oni tylko :

AKADEMICKIE INKUBATORY PRZEDSIĘBIORCZOŚCI NAZWA SKRÓCONA: AIP (KRS: 0000199402, NIP: 5242495143, REGON: 015690013)

Który na dodatek ma status fundacji.....

Po za poznaniu się ze stroną tej instytucji dochodzę do wniosków że to rodzaj legalizacji firm krzaków.

Oferta nie specjalna.

Wakacje idą więc będzie coraz więcej takich firm.

Co do autora tematu to podejrzewam że jest powiązany z tym hostingiem(pierwszy post i już pyta się o opinie o hostingu?)

Pozdrawiam

Mówiłem, że coś tu nie gra. Te nielegalną działalność najlepiej zgłosić jak najszybciej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...