Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stream ?

armatik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, ostatnio nauczyłem się jak streamować itp. Mam program już, streamowałem 10minut. Jak myślicie, tibia się nadaje na streamy? Jaką postać ludzie by chciali oglądać najbardziej ? PVP/NoPVP? 
Może też się się też znajdzie ktoś to by postreamował, nie dla celów zarobkowych tylko 4fun :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jednak wolę twitcha :)

@Edit

Konta narazie mam 12-30 lvl, ale coś napewno wyexpie, wyskiluje i sie zobacze :)

nikt nie będzie cię oglądał na takim lvlu. 500 lvle streamują to z 15 osób ogląda.

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Streamuja turasy czy inne brudasy które się wysłowić po angielsku nie potrafią. zawsze jakiś polak się przyda na twitchu. Zależało by Mi tylko na info które podałem w pierwszym poscie ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Streamuja turasy czy inne brudasy które się wysłowić po angielsku nie potrafią. zawsze jakiś polak się przyda na twitchu. Zależało by Mi tylko na info które podałem w pierwszym poscie ;)

Większy poziom musisz mieć, to jest nieuniknione.

Na npvp można ciekawie streamować, zabijając boterów mobami ;p

Opublikowano

Jak puscilem streama for fun z tibianica (ots pod 7.4) to mialem 200 osob xD

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...