Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część gry (FIFA 13/14/World): FIFA WORLD
Link do składu:

http://www.futhead.com/14/squads/10356327/
Platforma: PC
Maksymalna, ostateczna cena nowego składu: nie wiem, mam do wydania 25k, ewentualnie można sprzedać/wymienić coś z obecnych zawodników.
Formacja(Ta sama/Inna, jeśli tak to jaka): Ta sama.
Ulepszony skład może być hybrydą(Tak/Nie): Tak
Gracze do wymiany w składzie(Dowolni/Nazwy piłkarzy): dowolni, byle nie gorsi niż obecni w składzie.
Czego oczekuję: Szukam w miarę dobrego, niedrogiego składu, który będzie w stanie rywalizować z innymi. Zależy mi na silnych, szybkich zawodnikach. Przydałby mi się wysoki napastnik, bo praktycznie nigdy nie strzelam bramek z główki. Kiedyś tym składem grało się w miarę przyzwoicie. Awansowałem do 4 ligi i teraz każdy wygrany mecz jest na farcie. Nie gram zbyt długo w fifę, więc nie mam doświadczenia w wyborze zawodników.
Opublikowano

nie ukrywam bardzo ciekawe składy. Zerknę na rynek transferowy po ile Ci zawodnicy chodzą i czy będę w stanie ich kupić.

Opublikowano

no fakt, przeglądałem rynek w fifa world i ramires, cazorla troszkę kosztują. Stopniowo będę kupował i czekał na promocję na rynku. Powiedzcie mi tylko jedno, bo jak przeglądałem sobie składy znajomych to mają mnóstwo zawodników, którzy grają w innej formacji niż ta co jest ustawiona i czy opłaca się kupować zawodnika pod moją formację?  Zawsze szukałem aukcji pod moją formację, ale nieraz jest naprawdę biednie znaleźć konkretnego zawodnika, a jak się znajdzie to liczą sobie krocie.

Opublikowano

no fakt, przeglądałem rynek w fifa world i ramires, cazorla troszkę kosztują. Stopniowo będę kupował i czekał na promocję na rynku. Powiedzcie mi tylko jedno, bo jak przeglądałem sobie składy znajomych to mają mnóstwo zawodników, którzy grają w innej formacji niż ta co jest ustawiona i czy opłaca się kupować zawodnika pod moją formację?  Zawsze szukałem aukcji pod moją formację, ale nieraz jest naprawdę biednie znaleźć konkretnego zawodnika, a jak się znajdzie to liczą sobie krocie.

Możesz zmienić formacje zawodnika, to nie są duże pieniądze. ;)

Opublikowano

Z tego co wiem jak jest (było) w każdej fifie to ta formacja co ja masz jest najdroższa kupuj zawodników z podobna formacja powinno być 100 zgr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...