Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań od nowego gracza

DeadlyChaser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie!

Od dziś zaczynam grac w Last Chaos i jak pewnie wielu przede mną mam kilka pytań dotyczących gry:

1. Kim grać w LCh interesuje mnie (i zarazem jest moją słabością) rycerz z dwoma mieczami jednakże nie wiem czy to dobry wybór

2. Gdzie expić by napić jak najszybciej lvl'e

3. Jak rozdawać staty by nie ponieść druzgocącej porażki w późniejszym czasie

za podpowiedź i pomoc z góry dziękuję gdyż nie każdemu się chce zdradzać swoje sekrety.

Opublikowano

Od dziś zaczynam grac w Last Chaos i jak pewnie wielu przede mną mam kilka pytań dotyczących gry:

1. Kim grać w LCh interesuje mnie (i zarazem jest moją słabością) rycerz z dwoma mieczami jednakże nie wiem czy to dobry wybór

za podpowiedź i pomoc z góry dziękuję gdyż nie każdemu się chce zdradzać swoje sekrety.

1. Graj postacią, która Cię interesuje. To jest kwestia gustu. :)

2. Nie chcę Cię wprowadzić w błąd, więc na to pytanie odpowiedzieć musi Ci ktoś, kto aktualnie gra na PL-u.

3. Do 31 poziomu wszystko w siłę (jeżeli wybierzesz rycerza). Później pod skille, czyli  17 kondycja i zwinność, a reszta w siłę. (:

Opublikowano

To tak:

Staty po wybraniu "zawodu" sie resetuja więc do 31 ładuj w co chcesz :)

Potem to co pod skile a reszte w kondycje ;)

Gdzie expic ?

Juno-Procek-Alvitar-Tomb :)

Ryc jest wmiare dobry :D

Opublikowano

1. Rycerz jest dobrą postacią, lecz bez dobrej broni (a sądzę, że jako początkujący gracz szybko jej nie zdobędziesz) ma bardzo mały atak. Zaklinacz jest dobrą postacią, zadaje duże dmg bez dobrej broni.

2. Najpierw musisz wyfarmić postać, dopiero później expić. Jak wbijesz te 4-7k pu (około 35-40lvl'a) idź do alvitar do 65-70lvl'a, następnie do 110 tomb.

3. Do 31lvl'a rozdawaj w co chcesz, ale jeśli nie chcesz się pomylić wal wszystko w kondycje. Od 31lvl'a rozdawaj punkty według skilli.

graphic.png

Opublikowano

Ale lejesz wode ..

Z wepem +0 zak to koks? A templar z +19(da sie!)

to koks?

Bez wepa +14-16(+3) to się nie gra i ani cien ryc tyt uzdro czarka koksem nie bedzie...

Opublikowano

1.Nie graj na serwerze globalnym bo to jest nie opłacalne . Poszukaj  w publikacjach serwera prywatnego .
2.Expić ? Nie grałem już 2 lata na globalu ale expienie jest najmniej ważne , najważniejsze jest PU . 
3. Wszystko zależy od postaci , najlepiej ładuj w siłę tytan , rycerz  lub inteligencja cień , zaklin  czarka

facebook%20tlo%20Polska%20glosem-kopia%2

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Opublikowano

1.Nie graj na serwerze globalnym bo to jest nie opłacalne . Poszukaj w publikacjach serwera prywatnego .

2.Expić ? Nie grałem już 2 lata na globalu ale expienie jest najmniej ważne , najważniejsze jest PU .

3. Wszystko zależy od postaci , najlepiej ładuj w siłę tytan , rycerz lub inteligencja cień , zaklin czarka

co 2 to lepszy

Niegrasz przez dwa lata na plu i mowisz ze global jest nieoplacalny? Smieszne..

To priv jest nieoplacalny boty sa lub serwer padnie

Pu nie jest istotne

ani sekundy nie farmilem na globalu jedynie expilem ;D

Opublikowano

ani sekundy nie farmilem na globalu jedynie expilem ;D

Bo chyba kiedyś nie grałeś. W dawnych czasach wyfarmienie było koniecznością, jeżeli myślało się o dobrej postaci. Aktualnie nie jest zbytnio istotne, to fakt. Ogólnie to fajnie jest pograć na globalu, poznaje się nowych ludzi, tych z większym lvl-em w dużym procencie ogarniętych. ;p

zSCFQrN.png

Opublikowano

Bo chyba kiedyś nie grałeś. W dawnych czasach wyfarmienie było koniecznością, jeżeli myślało się o dobrej postaci. Aktualnie nie jest zbytnio istotne, to fakt. Ogólnie to fajnie jest pograć na globalu, poznaje się nowych ludzi, tych z większym lvl-em w dużym procencie ogarniętych. ;p

Kiedys to 90% gry w lc sie siedzialo w procku :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...