Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak działa drophack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po pierwsze nie trzepa pika dropa, po drugie mozna to miec za free u konkurencji jest wątek w którym gość sam robi ludziom vpsy pod to za free, trzeba mieć vpsa ;)

Opublikowano

Jak kogoś stać to czemu nie? Szczerze - nie obchodzi mnie jeden lose, albo win, ważne że znika z historii. Riot planuje hackshielda, więc niedługo gówno zrobią, chyba że ktoś zrobi bypass (na pewno nie stanie się szybko). Od Sainta z forum bola dostałem na skypie z rabatem 20% na lifetime, może skorzystam xD

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Oby Riot coś z tym zrobił bo serio z LoLa zaczyna się robić jakaś żałosna gierka z miliardem botów, hacków i całą resztą ;/ Takie dziecko kupuje sobie drophacka, leci jak retard 1v1 na 2lvlu i jak wygra to gra dalej, a jak przegra to crashuje grę i potem w lobby spamuje linkiem do lolkingu jaki to pro jest mając 90% win ratio top z 130 farmy w 40min.............................

Opublikowano

nie jestem supportem riotu. biorąc na logike fakt że i za bola teoretycznie można praktycznie, trzeba się o to postarać. to nie wiem... pamiętam jak 2-3lata temu smigałem na bolu za czasów jak to wychodziło i służyło jeszcze głównie do szybkiego boostowania kont, nie bylo sackow itd. to przyszedł mi mail od riotu z ostrzeżeniem że używam zewnętrznych programów itd. zoom hacka też używałem, i o ile pamiętam dobrze te czasy wtedy była jakaś nagonka na zooom hacki i wiele osób miało problemy. ja wtedy odpuściłem sobie hacki do lola ;) wróciłem do tego pare miesięcy temu. ale obecnie nie sądze by to było niebezpieczne. bardziej martwie się o bola, bo kiedyś pewnie wyłapią nas na tym ;)

Opublikowano

nie jestem supportem riotu. biorąc na logike fakt że i za bola teoretycznie można praktycznie, trzeba się o to postarać. to nie wiem... pamiętam jak 2-3lata temu smigałem na bolu za czasów jak to wychodziło i służyło jeszcze głównie do szybkiego boostowania kont, nie bylo sackow itd. to przyszedł mi mail od riotu z ostrzeżeniem że używam zewnętrznych programów itd. zoom hacka też używałem, i o ile pamiętam dobrze te czasy wtedy była jakaś nagonka na zooom hacki i wiele osób miało problemy. ja wtedy odpuściłem sobie hacki do lola ;) wróciłem do tego pare miesięcy temu. ale obecnie nie sądze by to było niebezpieczne. bardziej martwie się o bola, bo kiedyś pewnie wyłapią nas na tym ;)

aha czyli jak na dzień dzisiejszy można śmiało grać na Cw + Evadeee + SAC: Reborn + zoomhack   :)

Opublikowano

no ja gram, ale licze się z banem ;) nie jeden ticket już na mnie poleciał i nie raz na czacie mi pisano że mam evadee/rttc/cw. a z zoom hacka nie korzystam

Opublikowano

no ja gram, ale licze się z banem ;) nie jeden ticket już na mnie poleciał i nie raz na czacie mi pisano że mam evadee/rttc/cw. a z zoom hacka nie korzystam

Dlaczego z zoom hacká nie korzystasz ??

Opublikowano

aha czyli jak na dzień dzisiejszy można śmiało grać na Cw + Evadeee + SAC: Reborn + zoomhack   :)

Oczywiscie jest mozliwosc dostania bana ale szanse sa bardzo male.

Opublikowano

Zoomhack jest UNDETECTED, chyba, że dasz screena z nim lub będziesz streamował. Tak trudno to zrozumieć? Pytasz w co drugim temacie czy Zoomhack jest niewykrywalny.

Opublikowano

Zoomhack jest UNDETECTED, chyba, że dasz screena z nim lub będziesz streamował. Tak trudno to zrozumieć? Pytasz w co drugim temacie czy Zoomhack jest niewykrywalny.

Umiesz panie j*bany w dupcie czytać o czym rozmawiamy czy nie? :3

77776314756609589048.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...