Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Lowe został znerfiony?

eryq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy zauważyliście, że znerfili lowe? podstawową rzeczą jaka mi się rzuca w oczy to dmg który jest teraz poniżej 300...

Nie podoba mi się teraz gra tym czołgiem, to nie jest to za co płaciłem. Czy mogę odsyskać kasę albo gold kóry na niego wydałem ?

Opublikowano

Oficjalnie nic w nim nie nerflili. Nie mozesz odzyskac ani golda, ani kasy, kupujac zgadzasz sie z ich czymstam, ze moga nerfic ile chca.

Opublikowano

Oficjalnie nic w nim nie nerflili. Nie mozesz odzyskac ani golda, ani kasy, kupujac zgadzasz sie z ich czymstam, ze moga nerfic ile chca.

Jako gracz, rozumiem Twoje zdziwienie, dlatego śpieszę z wyjaśnieniami!

Informuję, że sprzedaż czołgu premium za złoto bezpośrednio w grze jest niemożliwa.

Możliwy jest jedynie zwrot czołgu, ale taka operacja jest dostępna dla gracza tylko w przypadku, gdy dany czołg premium nie został użyty po zakupie.

Co więcej możliwość ta jest ograniczona, gdyż jest ona jednorazowa!

Możesz dowiedzieć się więcej na ten temat korzystając z linku poniżej:

https://eu.wargaming.net/support/Knowledgebase/Article/View/379/21/can-i-get-my-used-premium-tank-refunded-or-exchanged

Jedyną możliwość sprzedaży czołgu za złoto udostępniono w aktualizacji 8.8 i dotyczyła ona czołgu T26E4 Super Pershing.

Jako, że w tej aktualizacji czołg ten zmieniono dość drastyczne umożliwiono wtedy graczom jego sprzedaż za złoto.

Dzięki temu wszyscy gracze, którym zmiany się nie przypadły do gustu mogli sprzedać ten czołg za równowartość w złocie.

Mam nadzieję, że rozwieje to Twoje wątpliwości w tej kwestii :)

Gdybyś miał jeszcze jakieś pytania, pisz śmiało!

ale mądrze napisałem :D

Opublikowano

Powiem Ci szczerze, że mój IS'ek-6. ma podobnie.

Raz na 5 strzałów wylosuje mi 400. Nie wiem dlaczego tak losuje, a WG nic o tym nie wspomniało.

Opublikowano

xD @xanter

Chyba chciałeś napisać -25 / -50 do wszytskiego ;D

RNG wynosi +/-25%. Jak średnie wynoszą 400, nie walniesz mniej niż 300, ani więcej niż 500.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...