Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

9.0.1 - Info i dyskusja

Ziółko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie właśnie wywala po tej 9.0..

NIektóre mody nieźle potrafią zamulić wota, ja bym się takich pozbył :P

Przeskanuj sobie komputer ccleaner, może znajdzie jakieś problemy z rejestrem itp

76561198001815076.png
Opublikowano

NIektóre mody nieźle potrafią zamulić wota, ja bym się takich pozbył :P

Przeskanuj sobie komputer ccleaner, może znajdzie jakieś problemy z rejestrem itp

Nie gram na żadnych modach :P

Kompa mam czystego, właśnie niedawno go czyściłem

Opublikowano

Ja jakieś stronie przypadkiem zauważyłem jak jakiegoś moda szukałem. Jak znajdę to Ci linka podeśle.

To byłbym wdzięczny bo mi bardzo spadły fps'y po tym patchu :/ 

Opublikowano

I jak przyniosła Wam coś ta łatka? ew. więcej błędów ? :D

Powiem Ci, że żadnej różnicy nie widzę ;) ani w poprawie FPS lub też jakiś ew. usunięcie bugów w grze :P chociaż z serwera aż tak nie wyrzuca :P 

P.S

Gdy jest ekran ładowania, to pokazuje mi wersje WoTa 9.0.0 a nie powinno czasen pisać 9.0.1 ? 

gfgdf

Opublikowano

Powiem Ci, że żadnej różnicy nie widzę ;) ani w poprawie FPS lub też jakiś ew. usunięcie bugów w grze :P chociaż z serwera aż tak nie wyrzuca :P

P.S

Gdy jest ekran ładowania, to pokazuje mi wersje WoTa 9.0.0 a nie powinno czasen pisać 9.0.1 ? 

Dobre pytanie... 

Opublikowano

P.S

Bo to micro patch, a po 2 nie pisze 9.0.0, tylko 0.9.0.

Opublikowano

mnie z gry nie wywalało wgl, natomiast spadek fps jest taki sam jaki był, o ścinaniu gry nie wspomne... wychylam się by oddać strzał a tu pac! gra się ścina a odblokuje się jak niemam połowy hp :)) bardzo umila to grę, prawie wgl mnie to nie denerwuje...  albo odliczanie do bitwy, 3.. 2.. 1.. 0... pac! 10 sek później moge sb powoli ruszać :) o ile nie przytnie mnie w czasie jazdy i nie wpadne prosto do rzeczki jak to zdarzyło mi się wczoraj x) ogólnie patch 0.9.0 jest tak zje**** jak ten event z goldem w czasie turnieju :D dodam że komputer mam zoptymalizowany niesamowicie a modów nie używam, gram nawet na minimalnych ustawieniach jednak to nie wina sprzętu a pro-komunistycznych roboli z WG 

yyakuza.jpg

Opublikowano

Niestety z przykrością muszę się zgodzić z przedmówcami  :( po zainstalowaniu 9.0 granie stało się koszmarem (fps 10-18 na niskich ustawieniach, mimo że na testach grało się na 30-40 fps choć wywalało dość  często  :D i trochę tego nie rozumiem). Kolejny patch to już jaja robione z graczy , nie dość  że się makabrycznie długo ściągał , to granie jest praktycznie niemożliwe fps na poziome 2-15 w porywach na ustawieniach niskich to powala. Od 2 dni usiłuje coś z tym zrobić i po zastosowaniu modów wyłączających efekty i drzewa oraz skompresowanych tekstur osiągam w porywach 20-28 fps. (na 8.11 przy ustawieniach średnich miałem 30-40 fps na normalnych teksturach). Jestem długoletnim użytkownikiem PC-ta i polityka firm produkujących gry (zmień procesor i dokup pamięci jak chcesz zagrać) ma wieloletnią tradycje, ale to co wyczynia WG jest przegięciem i brakiem szacunku dla milionów graczy. Oczekuje na kolejny fenomenalny patch , który pozwoli nareszcie zagrać w komfortowy sposób na rozsądnych ustawieniach  ;)

Opublikowano

Odpowiedz kupcie sobie ram jest na moje śmieszna ja mam komputer z prockiem 6ghz ram 4gb graficzna ati 5570 hd a mam 20 fps na minimalnych 

Procesor 6 ghz mów dalej ...

Pomóż biednym psom i kotom wejdż na www.pmiska.pl

Opublikowano

Przypominam, że jest to temat o 0.9.0.1, a nie poście użytkownika, który być może pomylił 6GHz z 1,6Ghz.

Opublikowano

Jest piątek a aktualki nie ma ;]

Ta aktualizacja była 2 tygodnie temu ;)

Z racji, że to był głównie temat informacyjny, myślę, że mogę zamknąć. Co nieco się poprawiło, część się nie zmieniła i myślę, że to na tyle.

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...