Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

9.0.1 - Info i dyskusja

Ziółko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jestem przekonany , ze ta latka przyniesie odwrotny skutek...

Pożyjemy zobaczymy... ja myślę że coś poprawią tylko oni testują to na super komputerach :/

/Notatka dla moderatora

@Juri. Mógłbyś dodać dyskusje do tego tematu ? Dzięki :)

Opublikowano

Ooo może normalnie pogram na moim starszym pc, bo teraz to wrzuca mnie 30 sec po bitwie, gdzie wcześniej 15 sec przed bitwą.

Zamiast 40 fps mam 15-20

Ściągnij sobie moda ultra low :P

76561198001815076.png
Opublikowano

Kocham ludzi flamiących WG za wprowadzanie nowych patchy...

1. Serwer testowy to nie serwer prawdziwy i rządzi się innymi prawami, przez co wystepuja lub nie różne bugi.

2. Flame na bugi? Och jak słodko... To może pojedźcie do siedziby WG, zatrudnijcie się w WG i sami twórzcie grę, bo przecież wy jesteście idealno i nie wprowadzilibyście ani jednego buga.

Opublikowano

Informacja potwierdzona przez WG EU.

Zmiany w stosunku do 0.9.0:
- naprawiono mnóstwo bugów powodujących wywalanie się gry do pulpitu
- naprawiono bug, przez który gra zawieszała się na „odświeżaniu czołgistów” przy przełączaniu się między klastrami z powodu dołączania do plutonu
- zredukowano zwiechy gry przy niszczeniu czołgu
- efekt eksplozji ammo racka został mocno zoptymalizowany
- naprawiono bug, przez który zniszczony IS-3 miał brakujące tekstury działa
- naprawiono rzadki bug, przez który czasami przy kupnie tymczasowego kamuflażu/emblematów SerB zabierał nam troszkę golda

źródło: Dom1n.com

Opublikowano

Informacja potwierdzona przez WG EU.

Zmiany w stosunku do 0.9.0:

- naprawiono mnóstwo bugów powodujących wywalanie się gry do pulpitu

- naprawiono bug, przez który gra zawieszała się na „odświeżaniu czołgistów” przy przełączaniu się między klastrami z powodu dołączania do plutonu

- zredukowano zwiechy gry przy niszczeniu czołgu

- naprawiono bug, przez który zniszczony IS-3 miał brakujące tekstury działa

- naprawiono rzadki bug, przez który czasami przy kupnie tymczasowego kamuflażu/emblematów SerB zabierał nam troszkę golda

źródło: Dom1n.com

A o optymalizacji k***a ani słowa ! 

Opublikowano

A o optymalizacji k***a ani słowa ! 

Opublikowano

Odpowiedz kupcie sobie ram jest na moje śmieszna ja mam komputer z prockiem 6ghz ram 4gb graficzna ati 5570 hd a mam 20 fps na minimalnych 

8 gb ramu to podstawa 

Opublikowano

- hotfix, który ma naprawić wywalanie się gry do pulpitu, będzie wprowadzony już niedługo (ten piątek)
- obecnie devsi pracują tylko nad krytycznymi spadkami FPS, mniej poważne problemy zostaną naprawione później
- devsi nie mogą mieć pewności co do wielu graczy odnotowujących duże spadki FPS uniemożliwiające rozgrywkę
- devsi rozważają też fakt, iż wielu graczy zwyczajnie nie dba o swój komputer
- devsi wiedzą o istnieniu bugu, przez który gra zawiesza się na odświeżaniu czołgistów przy próbie zmiany klastra
- Storm stwierdził, że mapa Wichura ładuje się znacznie dłużej (i jest mniej wydajna), niż inne mapy, gdyż znajduje się na niej wiele unikalnych elementów
- powrót do grafiki z 8.11 jest niemożliwy
- pozycjonowanie dźwięku (czołg wybuchający gdzieś w oddali, a mimo to wydawałoby się, że eksplodował metr od ciebie) również zostanie naprawione
- FPS nie zależy od tego, czy używasz dysku SSD, ale w przypadku lagów spowodowanych ładowaniem zawartości już tak
- od 0.9.0 na kartach graficznych Radeon do serii 4000, większości kart Intela oraz Nvidia do serii 8000 nie można włączyć ulepszonego renderu, gdyż te karty nie obsługują nowego formatu tekstur

Opublikowano

Storm stwierdził, że mapa Wichura ładuje się znacznie dłużej (i jest mniej wydajna), niż inne mapy, gdyż znajduje się na niej wiele unikalnych elementów

To prawda, myślałem że ja tylko tak mam :O , a tu prosze ... 

Opublikowano

Jest już ten mod pod wersje 9.0 ? Bo z tego co szukałem w google to nie ma jeszcze, chyba że się mylę.

Ja jakieś stronie przypadkiem zauważyłem jak jakiegoś moda szukałem. Jak znajdę to Ci linka podeśle.

76561198001815076.png
Opublikowano

mnie nigdy niw wywalilo z gry moze tylko pare razy ale to z powody neta.Ale chcial bym sie dowiedziec dlaczego tak wywala graczy wie ktos ? czy to poprostu blad w grze?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...