Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easybuild

SlavAP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

image.png

informacje.png
IP: easybuild.maxc.pl
---
Sloty: 15
---
Typ: FB
---
PvP: Tak
---
Premium: Nie
---
Nether: Tak
---
Potwory: Tak
---
Zwierzeta: Tak
---
Whitelist: Tak

administracja.png
Właściciel - MineMadix,
Właściciel - TheYolo,
Moderator - Pikaczek.
REKRUTACJA OFF.

pluginy.png
Odpowiednio dobrane, ciekawe.

informacjedodatkowe.png
Na serwerze są podstawowe i ciekawe rzeczy, typu: tesco, tartak, piaskownica, mapa surowcowa, nether, enchant, spawn, dzialki. Zostanie tez dodana MobArena, parkoury i różne inne rzeczy, żeby umilić gre. Działki niestety daje administracja, ponieważ chcemy oprzeć się na dawnych Freebuildach. Serwer oparty jest na trybach FreeBuild i Survival, gdyż drop jest ze stone.. Drop można sprawdzić za pomocą komendy /rules. Drop zrobiony ze stone, ze względu na x-ray'owców, którzy psuli zabawę.
Panuje ciepła atmosfera i jest miła administracja. Serwer nie polega na godzinnym kopaniu w kopalniach, a na miłej i łatwej grze, stąd nasza nazwa: EasyBuild.
Wejdź, zobacz i oceń.
Miłej gry i do zobaczenia na serwerze!

212sfwj.png
2mozdyx.png
99nqqa.png
35ji52b.png

2004f8x.png

Opublikowano

Serwer ogólnie spoko, ale doskwiera mi młody H@. Gdy zapytałem moda gdzie jest H@ otrzymałem odp "W szkole, do podstawówki chodzi ;D" Brakuje mi tu też takich pluginów jak Jobs, Skript (Oczywiście xD) oraz PlotMe albo SimpleRegionMarket

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...