Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca na wakacje.

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Chciałbym jechać gdzieś na miesiąc do pracy, ale za bardzo nie wiem gdzie szukać. Jakieś sprawdzone miejsca?

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Do autora teamtu. Ile masz lat? Jeżeli skończyłeś 16 to dawaj szykamy roboty i jedziemy za granice pracować bo tylko tam idzie się dorobić. Najlepiej Nimecy/Norwegia/Anglia na zbiory owoców. Też szukam roboty. Może trochę ciężko będzie na tych zbiorach ale lepsze to niż zarobić w Polsce np. na ulotkach 1000 zł w 2 miesiące przy tym, że nałazisz się jak debil. A tak spokojnie ze wszystkimi wydatkami z 3000 zł przywieziesz do Polski na loozie :)

Opublikowano

Jeżeli jesteś pełnoletnim to na pomorzu masz pełno prac sezonowych, możesz się zatrudnić jako kelner czy też sprzedawca pamiątek. Tylko pamiętaj, że pracodawca będzie mieć od Ciebie jakieś tam wymagania i prawdę mówiąc, większość sobie pracę załatwia po znajomości. Nad bałtykiem będziesz mieć najwięcej ofert pracy, tylko musisz dobrze szukać :).

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Do autora teamtu. Ile masz lat? Jeżeli skończyłeś 16 to dawaj szykamy roboty i jedziemy za granice pracować bo tylko tam idzie się dorobić. Najlepiej Nimecy/Norwegia/Anglia na zbiory owoców. Też szukam roboty. Może trochę ciężko będzie na tych zbiorach ale lepsze to niż zarobić w Polsce np. na ulotkach 1000 zł w 2 miesiące przy tym, że nałazisz się jak debil. A tak spokojnie ze wszystkimi wydatkami z 3000 zł przywieziesz do Polski na loozie :)

#Potwierdzoneinfo sam jadę na wakacje do niemiec do wujka zbierać owoce i więcej zarobie niż te jebane uloteczki w Polsce.

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

#Potwierdzoneinfo sam jadę na wakacje do niemiec do wujka zbierać owoce i więcej zarobie niż te jebane uloteczki w Polsce.

No bo taka prawda. Zapierniczaj z ulotkami cały dzień, składaj je i wgl. a zarobisz praktycznie nic. Lepiej już pojechać za granice niz tu siedzieć za grosze. I jeszzce do tego coś pozwiedzasz xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jedz za granice zbierac owoce srednio placa po 12-15 eeuro na godzine takich PLN nie zarobisz w polsce : ))  polecam bo sam jade na 3 miesiace

Opublikowano

Ja również jadę na zbiory za granicę. Dokładnie do Holandii do jakiegoś miasteczka około 85km od Amsterdamu na miesiąc. W tamtym roku byłem ze znajomymi to na głowę wypadło nam około 4500 tysiąca nie wliczając w to wydatków na żywność i ogólniaki :)

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

Żeby pracować w Niemczech musisz mieć skończone 18 lat.

Opublikowano

Ja osobiście zakurwiam do Anglii, będę pracował w lokalu mojej cioci jako kelner. Co mogę radzić? Szukaj czegoś za granicą, zaangażuj kolegę/ów. Polska to ostateczność.

Opublikowano

W tamtym roku byłem ze znajomymi to na głowę wypadło nam około 4500 tysiąca nie wliczając w to wydatków na żywność i ogólniaki :)

4,5 miliona? grubo.

Opublikowano

Ja osobiście zakurwiam do Anglii, będę pracował w lokalu mojej cioci jako kelner. Co mogę radzić? Szukaj czegoś za granicą, zaangażuj kolegę/ów. Polska to ostateczność.

w polsce to nawet na buty sie nie zarobi :P

Opublikowano

Na pomorze kebaby sprzedawać xD Ja pracuje w restauracji i mam około 5 tysięcy przez dwa miesiące tak więc myślę że strasznie nie jest. Jak za granice to tylko z kimś i w miarę blisko np. do Niemiec by nie płacić za dużo za bilety.

Opublikowano

Mój kuzyn był w Holandii przez 2 miesiące, pracował przy zbiorach tulipanów...

Zarobił 2tysiące Euro, czyli w przeliczeniu 4,5 tysiąca zł, gdzie w Polsce przy zbiorach tulipanów przez 2 miechy wyciągnąłbyś 2 tysie max :D

Opublikowano

Pracuj w KFC, Możesz pracować w internecie sprzedając jakieś programy (musisz znać języki - polecam)
Możesz pracować w Fontisie,albo w... Hotelu jako sprzątacz a potem awanse będziesz dostawać ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...