Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poradnik dobry, ale ja mam do Ciebie pytanie. Co sądzisz o skrypcie eXtragoZ'a do katariny?

Przez wielu uważany za lepszy od Sinister Blade, ale to zależy od preferencji. Ja i tak uważam, że Sinister Blade nigdy mu nie dorówna.

Opublikowano

Przez wielu uważany za lepszy od Sinister Blade, ale to zależy od preferencji. Ja i tak uważam, że Sinister Blade nigdy mu nie dorówna.

zawsze można uruchomić jednocześnie oba. Korzystać z "dodatków" sinster blade (farma, wardjumpy, autozhonyi itd), ale ustawić combo extragoza na inny hot key i nim atakować jeśli wolicie. Nie powinny ze sobą jakoś specjalnie kolidować. Albo używać katy extragoza i osobnego skryptu na wardjumpy (ale wtedy co z auto farmą).. Nie wiem, sami zdecydujcie :P

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

zawsze można uruchomić jednocześnie oba. Korzystać z "dodatków" sinster blade (farma, wardjumpy, autozhonyi itd), ale ustawić combo extragoza na inny hot key i nim atakować jeśli wolicie. Nie powinny ze sobą jakoś specjalnie kolidować. Albo używać katy extragoza i osobnego skryptu na wardjumpy (ale wtedy co z auto farmą).. Nie wiem, sami zdecydujcie :P

Czyli w Sinister Blade jest gorsze combo tak?

lucyfergif.gif

Opublikowano

Wygląda na to, że wszystko jest w porządku.

Masz zaznaczone "fajeczkami" te skrypty w bol-u w custom?

Masz zaznaczone inject bol?

Masz menu konfiguracji skryptów gdy wciskasz lewy shift w trakcie gry?

Masz jakieś komunikaty o błędach podczas gry na czacie? 

Rady typu: "Uruchom jako administrator, usuń bola z appdata" nie pomogą chyba, bo rozumiem, że sama aplikacja "Bol Studio" uruchamia Ci się normalnie ?

Dobra ogarnąłem. Prawdopodobnie coś źle wkleiłem, Glory Ryze działa. Dzięki za pomoc. :)

Opublikowano

Ja tak nie uważam i nie czuję różnicy. Sprawdź sam.

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Też wam wyskakuje błąd ze skryptu po kilku minutach gry? Po czym skrypt przestaje działać,i trzeba działać na własną ręke..

Opublikowano

Też wam wyskakuje błąd ze skryptu po kilku minutach gry? Po czym skrypt przestaje działać,i trzeba działać na własną ręke..

Raczej nie powinieneś mieć takich problemów. Taki błąd może być spowodowany chwilowym odcięciem połączenia z internetem czy zbyt wysokim pingiem. Wtedy czasem Bol się buguje i trzeba wyłączyć lola i znów dołączyć do gry (dla jednych to 30 sekund dla innych 10 minut :P ) 

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Być może i to wina wysokiego pingu,bo od wczoraj LoL mi wariuje..

Wszedłem na topic na BoL-u i wielu ludzi ma taki problem: http://i.imgur.com/Nz89wXu.png?2

Więc,albo wszyscy jesteśmy ofiarami lagów lub w skrypcie jest jakiś błąd..

Nic o tym nie słyszałem, mam wielu znajomych którzy korzystają z tego skryptu i nikt nie ma żadnych problemów, więc problem raczej nie leży w skrypcie.

Nie działa mi ten skrypt do katy

Aha, a mi działa. Pogadali..

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Raczej nie powinieneś mieć takich problemów. Taki błąd może być spowodowany chwilowym odcięciem połączenia z internetem czy zbyt wysokim pingiem. Wtedy czasem Bol się buguje i trzeba wyłączyć lola i znów dołączyć do gry (dla jednych to 30 sekund dla innych 10 minut :P ) 

Nie trzeba, jak klikniesz 2x F9 to przeładują Ci się skrypty i wszystko wróci do normy.

Opublikowano

Nie trzeba, jak klikniesz 2x F9 to przeładują Ci się skrypty i wszystko wróci do normy.

O cholera, nie wiedziałem. Nie zdarzało mi się to za często, ale na pewno jeszcze się przyda. Thx

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Jak dla mnie to często wieszało się. W sensie po ciągłym przytrzymanu Full Combo to wskakiwała Katarina w cel z low hp i zabijała, ale żeby skoczyć na drugi cel (reset E) to już tego nie robiła dopóki nie wcisnąłem ponownie spacji.

W extragoza Katarinie (wbudowany skrypt) to przytrzymujesz spacje i Ci skacze do tego co żyje xD

Opublikowano

wie ktos co zrobić zeby mi ulta nie przyrywalo jak wale combo pod X to walnie all combo ulta moze 1sek i przerywa

chyba ze puszcze X  wtedy leci caly ult ---ale ciezko to wyczuc kiedy to ulta pusci bo roznie puszcza ;/

Opublikowano

WIE ktoś może jak zbindować combo u katy pod spacje a nie żeby był pod "X"?

pod shiftem masz menu. W opcji combo masz "X" więc klikasz na ten "X" a następnie np na spacje.

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

pod shiftem masz menu. W opcji combo masz "X" więc klikasz na ten "X" a następnie np na spacje.

Dzieki ziomek, lecą +++++++++

Opublikowano

czy to normalne ze zeby zrobic ward jump i klikam g to najpierw stawia warda a zeby skoczyc musze jeszcze raz kliknac g ?

Opublikowano

wie ktos co zrobić zeby mi ulta nie przyrywalo jak wale combo pod X to walnie all combo ulta moze 1sek i przerywa

chyba ze puszcze X  wtedy leci caly ult ---ale ciezko to wyczuc kiedy to ulta pusci bo roznie puszcza ;/

ponawiam:)

Opublikowano

miał ktoś może problem z zalogowaniem się?

mam win7 32bit i jak odpalam bota to jest ok, ale gdy się chce zalogować to program łapie zawieche i wyskakuje: "program przestał odpowiadać" ..

naruto2tl4.pngsasuker.png

To Coś Więcej niż Anime, To Coś Nie do opisania ! <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...