Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeknoMW3

Gieniuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam kogoś do uczciwej rozrywki w Call of Duty na platformie TeknoMW3. Jako że Polaków za dużo nie gra ( bardziej Ruscy albo inni z pingami +999 ) za bardzo rozgrywka mnie nie cieszy. Skoro forum o grach, to może i gracze się znajdą?

Opublikowano

Sortuje ;) tyle że to nie ode mnie zależy kto wejdzie na serwer. Czasami taki wejdzie, czasami nie. A z rodakami gra sie najlepiej ;)

Opublikowano

Gieniuu to kup oryginał ,dużo polaków ,ale 80% to campiące z najbardziej noobskimi broniami i perkiami ,oraz deadstreakami. (W pizdu razy od takiego polaczka cebulaczka padłem na streaku 20)

Jak byś chciał pograć na poważnie na wysokie wyniki moaby itp. To pisz na pirv. gram z weteranami mw3 (polacy) mają po 1500h , jeden ma nawet 4000h. Tylko jak ich wkurwisz bo zjebiesz akcję to Cię pewnie wyjebią xD

Opublikowano

Gieniuu to kup oryginał ,dużo polaków ,ale 80% to campiące z najbardziej noobskimi broniami i perkiami ,oraz deadstreakami. (W pizdu razy od takiego polaczka cebulaczka padłem na streaku 20)

Jak byś chciał pograć na poważnie na wysokie wyniki moaby itp. To pisz na pirv. gram z weteranami mw3 (polacy) mają po 1500h , jeden ma nawet 4000h. Tylko jak ich wkurwisz bo zjebiesz akcję to Cię pewnie wyjebią xD

mozemy sie dogadac :b

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...