Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup komputera.

KimAhYoung

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mógłby ktoś na szybko przejrzeć go, bo nie wiem czy wszystko będzie pasować :D trochę na szybko składałem 

http://proline.pl/?id=shopkoszyk&1:MSI+R9+270X+HAWK;1:SEAGATE+ST1000DM003;1:LG+GH24NS95RB;1:SPC+DEUS+M1+550W;1:ZAL+Z1+U3;1:PROINTXEN0213;1:KHX16C9B1BK2%2F8X;1:MSI+B75A-G43+G

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Gdyby nie fakt że za 270X przepłacasz tak samo ja za mobo 'opcja gaming'.

o 100zł taniej masz tego samego procka tylko 100mhz jak się nie myle mniej na liczniku.

Poza tym okey.

graphic.png
Opublikowano

może przepłacę ale do tego sklepu mam , powiedzmy że niedaleko i się przejdę osobiście i zamówię, wolę nie bawić się kurierami (potem nie wiadomo jak z reklamacją czy czymś tam :P ) 

co do procka to wiem ale może akurat mi się kiedyś przyda to 100mhz :P

@ a w tym sensie przepłącę :D nie ogarnąłem, na początku miałem wziąć r9 270 gaming od msi ale potem troche lepszy procek to i grafe zmieniłem :P (duża jest różnica między tymi dwoma kartami? bo jak patrzałem to ok. 200mhz na rdzeniu, mocno to się odczuje?

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Jeśli chodzi o morele, paczke pakują bdb. Moja przejechała ponad 2k kilometrów i wszystko śmiga jak powinno ;). Właśnie u nich zamawiałem. Wiadomo to zależy od typa który wiezie :/

Te ramy przynajmniej zmień na CL9.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...