Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JAK TO HOLERSTWO WYDROPIĆ!?

Kardycho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem, zacząłem grać od nowa w metka i mam misje żeby wydropić Nasionko Brzoskwini u Dzików.Atakuje je cały dzień i nie moge wydropi ć ;/

Atakuje te dziki a nie np.Głodne Dziki i nie nie mam tego w eq Prosze o pomoc jak to szybko wydropić nie przez hacki ani handel bo nikt nie ma!

JAK?

tumblr_mhhfcrxA8c1rdmi68o1_400.gif

Opublikowano

Nasionko dropi z Dzik i Czerw. Dzik (info wiki), zwyczajnie masz pecha. Ja ci radzę olać tą misję dostaniesz za nią 1k i 1,5k expa czyli nic. Ogólnie olej wszystkie misje na niższy lv nic nie wnoszą do postaci a nagrody za nie mega gówniane i tylko czas zmarnujesz. :)

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Opublikowano

zostaw tą misje -,- gowno dostaniesz zrobi się sama po czasie jak będziesz bił dla jaj metka czy cokolwiek

Opublikowano

Na to nie ma żadnego sposobu, to dziadostwo po prostu słabo dropi, ale koledzy wyżej słusznie zauważyli, że nagroda za tą misję i tak jest kiepska, dodatkowo nie blokuje ona innych misji, więc możesz ją odłożyć na później, a kiedyś przy biciu metka sama Ci wypadnie.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Słabo dropi, masz pecha. Ja w swojej Metinowej karierze miałem sporo postaci, na jednej wydropiło za pierwszym razem, a na drugiej za pięćdziesiątym. Poza tym, zostawiłbym tą misję, bo to początek gry i nie jest ona zbyt ważna. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...