Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostatnie pytanie, zakup komputera.

_Piotr_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Juz wszystko wiem. Poczytalem itd. wkladam tutaj Xeona wiec sprawdzicie mi czy wszystko bedzie pasowalo.

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=74413&s=76804&s=70533&s=74018&s=71006&s=15240&s=78669&s=67056&s=87718&s=78021

Jesli ktos znajdzie obudowe tez z tyloma wentylorami i ladnym wygladem niech napisze. Tylko aby miala 20CM szerokosc, jesli nie masz takiej to nie pisz prosze.

Ocencie czy teraz moze dzialac dobrze PC i czy wszystko bd pasowalo do SB :)
Dzieki i za odp teraz lapki bd lecialy. Za znalezione bledy w skladaniu leci limicik :)
Opublikowano

Na kilka lat? GTX 760 już wymięka przy Crysis 3 na ultra.

Co do wartości MHz czym większe tym lepsze niby tak ale, cl9 a 10 odczujesz. Przy 1333 a 1600 nie. Dla informacji powiem że częstotliwość ram nie jest tak sobie pisana tylko jest ona przy OC proca potrzebna.

graphic.png
Opublikowano

Ja CI pisze żebyś ram zmienił a ty płyte na inna podstawke dajesz. Może mi powiesz że specjaliści z tech/morele mają to tam młotkiem wkładać? Wersja GTX'a zła, cienkie chłodzenie. Weź lepiej od MSI w wersji TF albo od ASUS'a

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...