Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzielenie się na steamie CS GO

Diamo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witojcie, mam pytanko. Można dzielić się na steamie grą CS:GO?

Wiem, że na niektóre gry nałożone są ograniczenia, a CS może być jedną z nich i nie chcę z tego powodu wyłapać bana, czy czegoś w tym stylu.

Sytuacja jest taka, że mam 2 konta steam, ale z pewnych powodów kupiłem CS'a na świeże konto. Kupiłem wczoraj kilka skinów do broni, ale steam guard zablokował możliwość wymiany jeszcze na 11 dni. Jako, że jestem niecierpliwym człowiekiem i chciałbym cieszyć się już dziś zakupionymi skinami, to zamierzam przerzucić cs'a na stare konto. Pytanie, czy jest to dozwolone?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witojcie, mam pytanko. Można dzielić się na steamie grą CS:GO?

Wiem, że na niektóre gry nałożone są ograniczenia, a CS może być jedną z nich i nie chcę z tego powodu wyłapać bana, czy czegoś w tym stylu.

Sytuacja jest taka, że mam 2 konta steam, ale z pewnych powodów kupiłem CS'a na świeże konto. Kupiłem wczoraj kilka skinów do broni, ale steam guard zablokował możliwość wymiany jeszcze na 11 dni. Jako, że jestem niecierpliwym człowiekiem i chciałbym cieszyć się już dziś zakupionymi skinami, to zamierzam przerzucić cs'a na stare konto. Pytanie, czy jest to dozwolone?

Ale osoba która korzysta z wypożyczonej gry, nie ma wglądu w skiny, itemy itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...