Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Lazuria.pl . BEZ CIEBIE NIE STARTUJEMY !

Crop3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

natępne gówno z waruma i Crop3k tu za gm złodziej i sasoi 2 głupich co zrobili serwer pod isa bo chceli koleom kase zarąbaĆ TYLKO IM NIC NIE WYSZŁO  teraz znowu serwer otworzyli teraz Cropek taki nik nowy haha nastene gówno co im szlak trafi i nic tam nowego nie mają i jeszcze medale hahaśmiech na sali nie polecam serwera

Ja pierdole jaki znowu warum jak już chcesz pierdolić głupoty to napisz że to sf triadora a nie kurwa jakiś warum.

Opublikowano

Zapowiedź słaba.

Mało screenów z dungeonów w sumie to żadnego ss nie ma :)

Nie startujecie bo mnie nie będzie :)

Opublikowano

Ja pierdole jaki znowu warum jak już chcesz pierdolić głupoty to napisz że to sf triadora a nie kurwa jakiś warum.

kolego Crop3k tam jest jako gm i gnojek to jest i złodziej zjebali jeden serwer 2 otworzyli sasorim i serwer macie pod isa   a pliki  są z warum tylko warubył 2 raz wystartował zrobili raktywacje i szlak go trafił a teraz wy to samo robicie serwera nie polecam

Opublikowano

nuda jakas juz z wiazania butow amm wiecej rozrywki niz na tym serwie .. Nie chcem ale muszem stwierdzic ze chyba nie wystartujecie bo ja nie zagram 

5sc6.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...