Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dogry.pl reflinki

proelokoxxu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej jak to jest z tymi refami mogę sam robić przez proxy - vpn? I ile trzeba punktów na koncie z reflinka zeby cos wbiła na głowne konto?

Btw: opłaca się kupywać najniższą paczkę z  rp?

Sprzedaje coinsy do fify 15 na xboxie  PSC !   XBL : ProEloKoxu lub napisz na pw   TANIEJ OD MMOGA!

ProEloKoxu.png

Opublikowano

Ja na refach z HotspotShield wbiłem 40zł PSC. Musisz zdobyć na refie 300 punktów, żeby dostać 100pkt. na swoim koncie. Polecam WarThunder, jeśli za to są jeszcze pkt.

Opublikowano

Jak myślicie lepiej robić konta i dobijać 300 ptk czy robić konta z fejsem i odrazu mamy 20 ptk?

Sprzedaje coinsy do fify 15 na xboxie  PSC !   XBL : ProEloKoxu lub napisz na pw   TANIEJ OD MMOGA!

ProEloKoxu.png

Opublikowano

Jak zmienić ip tym hotspotshield?

ProEloKoxu.png

Opublikowano

mam cyberghosta premium znanazłem kody. :) czasami nie łapie z refa punktów przez fejsa jakieś rady?

ProEloKoxu.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...